8 yıl önce komaya girmişti! Kenan Işık'ın sağlık durumu nasıl?

'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışmasıyla özdeşleşen, usta sanatçı Kenan Işık 2014 yılında komaya girmişti. Aradan 8 yıl geçti. İşte Kenan Işık'ın sağlık durumu...

Google Haberlere Abone ol
8 yıl önce komaya girmişti! Kenan Işık'ın sağlık durumu nasıl?

2014 yılında spor sonrasında girdiği saunada fenalaşıp dengesini kaybeden ve kafasını yere çarpan, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının efsane sunucusu, usta sanatçı Kenan Işık, yaklaşık 8 yıldan bu yana evinde tedavi görüyor. Sevenleri Kenan Işık'ın sağlık durumunu merak ederken, sosyal medyadaki kötü yorumlar aileyi epey sinirlendiriyor.

Haberler.com'da yer alan habere göre düşüp başını vurmasının ardından 4 saatlik bir ameliyata alınan Kenan Işık hayati tehlikesini atlattı ancak 8 yıldan bu yana komada yaşıyor. Ailesi ve arkadaşları tarafından aktarılan bilgiye göre ise fiziksel durumunda herhangi bir değişiklik yok.

Kenan Işık'ın son durumu da geçtiğimiz aylarda arkadaşı Ozan Zeybek tarafından paylaşıldı. Zeybek, ünlü oyuncuya çok iyi bakıldığını ve Işık'ın vücudunda herhangi bir yaralanma ya da kilo kaybı olmadığını belirtti.

Yine sosyal medyada son olarak ortaya atılan iddialara göre ise Işık'ın durumunda herhangi bir değişiklik yok.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin