Disney Plus Türkiye üyelik fiyatına dev zam! Disney Plus üyelik fiyatı ne kadar oldu? İşte Disney+, Netflix, Exxen güncel fiyatları

14 Haziran 2022'de yayına başlayan Disney Plus (Disney+) ücretlerine bugün itibariyle büyük bir zaman yapıldı. İddialı yapımları, geniş dizi ve film yelpazesiyle dikkat çeken Disney+, yayın hayatına başladıktan sonra büyük ilgi görmüştü. Ancak, bugün yapıan zam, Dizney Plus'a üye olmak isteyenleri üzecek cinsten. Yapılan zammın yarın izleyiciyle buluşacak olan Recep İvedik 7 filminden önce yapılması da dikkat çekti. İşte, Disney Plus, Exxen, Netflix, Gain, BluTV gibi platformların ücretleri...

Google Haberlere Abone ol
Disney Plus Türkiye üyelik fiyatına dev zam! Disney Plus üyelik fiyatı ne kadar oldu? İşte Disney+, Netflix, Exxen güncel fiyatları

Netflix’in  üyelik ücretlerine yaptığı dev zammın ardından, Disney Plus da abonelik ücretlerinde büyük bir artışa gitti. Disney Plus Türkiye fiyatı inanılmaz oranda artırıldı. Peki, 8 Aralık itibarıyla Disney+ aylık ve yıllık paket ücreti ne kadar oldu?

Disney Plus, Türkiye'de hizmete girdiğinden beri fiyatı uzun süre değişmedi ancak 8 Aralık 2022 tarihinden itibaren Disney Plus’a üye olanlar, %30 oranında bir fiyat artışından etkilenecek haberinin üzerinden 24 saat geçmeden, Disney+ Türkiye fiyatları da zamlandı! Yeni fiyatlandırma, Amerika'nın ardından Türkiye’de de hemen uygulanmaya başlandı.

DİSNEY PLUS TÜRKİYE FİYATI NE KADAR OLDU?

Disney+ fiyatı; aylık 64.99 TL, yıllık 649.90 TL oldu.

Disney+ "Yalnızca 8 Aralık 2022 tarihinden itibaren üye olacak kullanıcılar için geçerlidir. Bu tarihten önce kaydolan üyeler mevcut planlarını iptal etmedikleri veya mevcut planlarında değişiklik yapmadıkları sürece faturalarında herhangi bir değişiklikle karşılaşmayacaktır." açıklamasında bulundu.

DİĞER PLATFORMLARIN ÜCRETLERİ NE KADAR?

Netflix ve Disney Plus'ın yaptığı zamların ardından Exxen, Gain, BluTV gibi platformların fiyatları da merak konusu oldu.

Netflix üyelik ücreti ne kadar? Netflix üyelik paketleri ve fiyatları 2022

Aralık 2022 itibariyle Netflix Türkiye üyelik ücreti ne kadar? İşte kafası karışanlar için Netflix Türkiye üyelik paketleri...

NETFLİX ÜCRETİ 2022 NE KADAR?

2022 yılı ekim ayı itibarıyla Netflix Türkiye'de 3 paket bulunuyor. Netflix'in 3 planı ve fiyatları şöyle:

Temel Plan: Aylık 45,99 TL

Standart Plan: Aylık 69,99 TL

Özel Plan: Aylık 93,99 TL

Exxen abonelik fiyatları ile Exxen Spor paketi ne kadar, nasıl alınır? 2022 Exxen üyelik ücreti ne kadar, kaç TL?

Exxen üyelik ücretleri yıllık ya da aylık olarak belirlenir. Bu ücretler belirlenirken aynı zamanda reklamlı ya da reklamsız olarak da bir ayrıma tabidir. Üyelik ücretlerinden kendinize en uygun olanını seçerek üyelik işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Reklamlı üyelik paketinin aylık ücreti 39,90 TL'dir. Reklamsız olarak belirtilen üyeliklerde ise aylık olarak 54,90 TL ödemek gerekiyor. Reklamlı yıllık üyelik ücreti 33,50TLx12, reklamsız yıllık üyelik ücreti ise 45,90 TLx12 olarak belirlenmiştir.

GAİN üyelik ücreti ne kadar? GAİN üyelik paketleri ve fiyatları 2022

Bir diğer dijital platform GAİN'in ücretleri ise şöyle:

Yıllık Abonelik

Her hafta 30’dan fazla yeni içerik
Aynı anda 3 ekranda izleme özelliği
Tüm GAİN içeriklerine erişim
Dilediğin an iptal etme seçeneği
13,90 TLx12

Aylık Abonelik

Her hafta 30’dan fazla yeni içerik
Aynı anda 3 ekranda izleme özelliği
Tüm GAİN içeriklerine erişim
Dilediğin an iptal etme seçeneği
aylık21,90 TL

GAİN üyelik ücreti ne kadar? GAİN üyelik paketleri ve fiyatları 2022

BluTV'in ücretleri ise şöyle:

BluTV aylık üyelik ücreti; kredi/banka kartı kullanılarak yapılan ödemelerde 49,90 TL'dir.
BluTV yıllık üyelik ücreti; kredi/banka kartına ücreti 358,80 TL

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin