4 Mayıs Survivor'da kim elendi. 'Hayata kaybederek başladım' diyerek veda etti. İşte Survivor'dan elenen isim

Survivor'dan elenen isim belli oldu. Survivor'da 4 Mayıs'ta parkur mücadelesinin sonunda konseyde elenen yarışmacı adaya, "Ben hayata kaybederek başladım ama güzel şeyler yaşadım.''' sözleriyle veda etti. Survivor eleme adayları Ertuğ, Aziz, Barış ve Cansu olarak belirlenmişti. Peki Survivor kim elendi? 4 Mayıs Survivor'a kim veda etti? İşte Survivor'dan elenen isim.

Google Haberlere Abone ol
4 Mayıs Survivor'da kim elendi. 'Hayata kaybederek başladım' diyerek veda etti. İşte Survivor'dan elenen isim

Survivor'da heyecan devam ediyor. Survivor'un 4 Mayıs akşamında yayınlanan yeni bölümünde sevilen yarışmacı adaya veda etti.

Survivor'da ilk yurt dışı ödülü olan Küba ödülünü kırmızı takım kazandı. Önce çiğköfte yiyen kırmızı takım ardından Küba'da eğlendi. 4 Mayıs akşamında ise adaya veda eden isim belli oldu. 

Peki Survivor kim elendi? 4 Mayıs Survivor'a kim veda etti? İşte Survivor'dan elenen isim.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'a veda eden yarışmacı Barış oldu. Survivor'a veda konuşması yapan Barış, ''Buradaki herkese teşekkür ediyorum. Hayatım boyunca bir şeyi değiştirmek istedim. İnsanların bakış açısını... Şunu da söylemek isterim ki her şeyden önce çocuklarımıza kaybetmeyi öğretmek lazım. İnsanlar kaybedince acaba nasıl bir psikolojiye giriyor iletebilirsek çocukluktan hayat daha çok güzelleşecek. Ben hayata kaybederek başladım ama güzel şeyler yaşadım.'' ifadelerini kullandı. 

''Hayat bana ne yaşatırsa yaşatsın. Umudumdan vazgeçmedim." diyen Barış, "Burası da benim hayalimdi. Arkadaşlarım bana imkansız gözüyle de baksa bir gün buraya gelip yarışıp o mutluluğu heyecanı hem kendimde yaşayıp hem de yaşatmak istemiştim. Burası benim olimpiyat köyüm gibi oldu.'' diye noktaladı.

BARIŞ TELLİ KİMDİR?

1989 Kırıkkale doğumlu Barış Telli 34 yaşındadır. 1993 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu sağ bacağını kaybetti. Spor kariyerine Nevzat Kankuş 'un öğrencisi olduğu İsmet Aydınlı İlköğretim Okulu’nun cimnastik takımında adım attı.

2005'te lise öğrencisiyken Karagücü Ampute Futbol Takımı ile hocası B. Murat Altıntaş vasıtasıyla tanıştı. 2009'da 49 golle rekor kırarak Ampute Futbol Süper Ligi  gol kralı oldu.

Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu'nda öğrenciyken hocası Hacı Ahmet Pekel'in yönlendirmesiyle Paralimpik oyunlara hazırlanmaya başladı.

Etiketler Survivor Tv8 eleme
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin