29 Ekim'de hangi yollar trafiğe kapalı olacak. Yollar ne zaman açılacak? İşte 29 Ekim 2023 Pazar günü kapalı ve alternatif yollar listesi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda kapalı olan yollar listesi sorgulanıyor. Bilindiği üzere önemli günlerde yollar, etkinliklerin düzenlenebilmesi için kapatılıyor. İstanbul Valiliği, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda kapalı olacak yolları ve alternatiflerini duyurdu. İşte 29 Ekim 2023 Pazar günü kapalı ve alternatif yollar listesi.

Google Haberlere Abone ol
29 Ekim'de hangi yollar trafiğe kapalı olacak. Yollar ne zaman açılacak? İşte 29 Ekim 2023 Pazar günü kapalı ve alternatif yollar listesi
AA

Bu yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılı kutlanacak. 

İstanbul Valiliği, etkinlikler kapsamında kapalı olacak yollara karşı araç sürücülerini uyardı.

Bununla birlikte kapalı olan yollar yerine kullanılabilecek diğer alternatifler de paylaşıldı.

YOLLAR NE ZAMAN AÇILACAK?

Valilik 29 Ekim Pazar günü saat 06.00'dan tören bitimine dek Vatan Caddesi ve bağlantılı yolların trafiğe kapatılacağını duyurdu.

29 EKİM 2023 PAZAR GÜNÜ KAPALI VE ALTERNATİF YOLLAR LİSTESİ

Adnan Menderes Bulvarı (Vatan Caddesi) iki yönlü trafiğe kapatılacak. 

D100 kuzey ve güney istikametinden, Edirnekapı'dan, 10. Yıl, Oğuzhan, Sofular, Halıcılar, Akdeniz, Akşemsettin, Ordu caddeleri ile Atatürk Bulvarı'ndan ve Keçeci Meydan Sokak'tan Adnan Menderes Bulvarı'na girişe izin verilmeyecek.

Bayrampaşa ayrımlarından itibaren trafiğe kapatılacak Hal Yolu güney istikametinde ise trafik akışı yan yola yönlendirilecek.

Araç sürücüleri bu yollara alternatif olarak Turgut Özal Millet Caddesi, Fevzipaşa Caddesi, Atatürk Bulvarı ve Sahil Kennedy Caddesi'ni kullanabilecek.

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin