28 ve 29 Ekim'de toplu taşıma bedava mı? 28 ve 29 Ekim'de metro, metrobüs, Marmaray, İETT, minibüs, vapur, otobüs, tramvay ücretli mi ücretsiz mi?

28 ve 29 Ekim'de toplu taşımaların bedava olup olmayacağı sorgulanıyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ülkenin dört bir yanında coşku ve neşeyle kutlanacak. Birçok yerde etkinliklerin yapılacağı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda metro, metrobüs, Marmaray, İTT toplu taşımaların durumuyla ilgili açıklama geldi. Peki 28 ve 29 Ekim'de toplu taşıma bedava mı? 28 ve 29 Ekim'de metro, metrobüs, Marmaray, İETT, minibüs, vapur, otobüs, tramvay ücretli mi ücretsiz mi? İşte detaylar...

Google Haberlere Abone ol
28 ve 29 Ekim'de toplu taşıma bedava mı? 28 ve 29 Ekim'de metro, metrobüs, Marmaray, İETT, minibüs, vapur, otobüs, tramvay ücretli mi ücretsiz mi?
arşiv

28 ve 29 Ekim'de metro, metrobüs, Marmaray, İETT, tramvay gibi toplu taşımalar ücretli mi ücretsiz mi araştırılıyor.

İBB'den konuya dair açıklama geldi.

Peki 28 ve 29 Ekim'de toplu taşıma bedava mı?

28 - 29 EKİM'DE METRO, METROBÜS, İETT ÜCRETLİ Mİ ÜCRETSİZ Mİ?

İBB tarafından sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada 28 ve 29 Ekim'de toplu taşıma araçlarının ücretsiz olacağı duyuruldu.

Böylece 28 ve 29 Ekim'de otobüs, metrobüs, metro ve vapur seferleri ücretsiz gerçekleştirilecek.

Minibüsler özel işletme olduğu için ücretli yolcu taşımaya devam edecek.

Ücretsiz geçiş için İstanbulkart'ın kişiselleştirilmesi gerektiğini hatırlatan İmamoğlu, paylaşımında bu işlemin yapılabileceği "https://m.istanbulsenin.istanbul/kisisellestirme" linkine de yer verdi.

28-29 EKİM'DE MARMARAY ÜCRETLİ Mİ ÜCRETSİZ Mİ?

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe yaptığı açıklamada bugün ve 29 Ekim'de İstanbul'da tüm toplu ulaşım araçlarının ücretsiz olacağını belirtti. Bu kapsamda Marmaray'ın da 28 ve 29 Ekim'de ücretsiz olması bekleniyor.

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin