28 Şubat davasında hakimden 'medya' uyarısı: Her gün bir haber çıkıyor!

28 Şubat sürecinde, hükümeti devirmeye teşebbüs ettikleri iddiasıyla 103 kişi hakkında açılan davanın görülmesine Ankara 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
28 Şubat davasında hakimden 'medya' uyarısı: Her gün bir haber çıkıyor!

28 Şubat davasının 11. duruşmasında üye hakim Süleyman Köksaldı, sanıkları disiplinsizlik konusunda uyararak duruşmalarla ilgili her gün medyada haber çıktığını söyledi. 



28 Şubat sürecinde, hükümeti devirmeye teşebbüs ettikleri iddiasıyla 103 kişi hakkında açılan davanın 11. duruşması iddianamenin okunması ile devam ediyor. Sanık ve avukatlarının yoklaması alındığı sırada üye hakim Süleyman Köksaldı, ses çıkması konusunda sanıkları uyardı. Köksaldı, "Lütfen sessiz olalım. Böyle disiplinsizlik oluyor. Ses çok çıkıyor. Her gün medyada haber çıkıyor. Duruşmalarla ilgili. Buna mahal vermeyin. Türk ordusuna mensup aklı başında insanlarsınız. Biz size mümkün olduğunca insancıl yaklaşmaya çalışıyoruz. Kalabalık olunca ses çok çıkıyor." diyerek uyardı. 



Bir numaralı sanık eski Genelkurmay Başkanı İsmail Hakkı Karadayı’nın katılmadığı duruşmada, iddianamenin okunmasına devam ediliyor. Cihan


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin