2023'te olacakları açıkladı. 2858 yılından geldiğini söyleyen zaman yolcusundan şoke eden 5 kehanet: 2023 yılında Mars'ta insan kemikleri bulunacak

Kendisini '2858 yılından gelen zaman yolcusu' olarak tanımlayan bir kişi Mars'ta 2023 yılında inanılmaz bir keşif yapılacağını iddia etti. Zaman yolcusu, Kızıl Gezegen'de insan kemiklerinin bulunacağını söyleyerek, "Boyutlararası savaş başlayacak" ifadelerini kullandı. İşte zaman yolcusu olduğunu iddia eden kişinin 2023 yılı için iddia ettiği 5 kehanet.

Google Haberlere Abone ol
2023'te olacakları açıkladı. 2858 yılından geldiğini söyleyen zaman yolcusundan şoke eden 5 kehanet: 2023 yılında Mars'ta insan kemikleri bulunacak

Sosyal medyada "blacktimetravel" takma ismini kullanan ve '2858'den gelen zaman yolcusu' olarak kendisini tanıtan kullanıcı yine gündeme bomba gibi düşen iddialarda bulundu.

Kızıl Gezegen'de 2023 yılında çok önemli keşiflerin yapılacağını açıklayan zaman yolcusu, sosyal medya hesabında bir video da paylaştı.

Gizemli bir sosyal medya kullanıcısı, bu yıl içinde 'Mars'ta insan kemikleri bulunacağını' iddia etti. Zaman yolcusu uzaylılardan, solucan deliklerine kadar her şeyi içeren gelecekte yaşanacak olaylar hakkında tuhaf iddialar yayınlayarak binlerce takipçi kazandı.

VİDEO YAYIMLADI

Daily Star'da yayımlanan habere göre zaman yolcusu olduğunu iddia eden sosyal medya kullanıcısının son videosu çok konuşuldu. Mars gezegeninde insan kalıntılarının bulunacağını iddia eden zaman yolcusu dikkatleri üzerine çekti.

Zaman yolcusu videoyu "Dikkat! Ben 2858 yılından gelen gerçek bir zaman yolcusuyum. 2023'te gelecek bu 5 tarihi unutmayın" ifadelerini kullandı. Zaman yolcusu kehaletlerinde insanların yakında boyutlararası savaşa başlayacağını da iddia etti.

İŞTE O 5 KEHANET

İşte zaman yolcusunun 2023 yılı için 5 kehaneti:

- 28 Şubat: Herkes düşman bir uzaylı türünün Dünya'yı ele geçirmesiyle ilgili aynı rüyayı görecek.

- 30 Mart: Bir uçak solucan deliğinde kaybolacak, yolcular için 6 saniye diğer herkes için 6 yıl geçecek.

- 4 Mayıs: Mars'ta keşfedilen insan kemikleri, herkesi bizim aslen Marslı olduğumuza inandırdı.

- 2 Temmuz: 6 insan Güneş'in aşırı enerjisinden süper güçler alacak.

- 19 Ağustos: Çok gizli bir hükümet projesi üzerinde çalışan bilim adamları paralel evrene geçiş yapacak bir portal açacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin