2023 Yaş çay alım fiyatı açıklandı. Rize'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan çay üreticilerinin beklediği fiyatı duyurdu: 11 lira 30 kuruş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan mitinglerine bugün Rize'de devam etti. Erdoğan "Geçen yıl yaş çaya kilo başına 7 lira vermiştik. Bu yıl yüzde 64 artırarak 11 lira 30 kuruşa çıkartıyoruz” diyerek çay üreticilerinin beklediği fiyatı duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
2023 Yaş çay alım fiyatı açıklandı. Rize'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan çay üreticilerinin beklediği fiyatı duyurdu: 11 lira 30 kuruş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan mitinglerine bugün Rize'de devam etti.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

14 Mayıs'ta beraber Rize tüm Türkiye'ye örnek olacak. Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Ana ocağım, baba toprağım Rize'yi gönülden selamlıyorum. Rabbime hamd olsun, şu muhteşem katılıma bakın. Bugün Rize bir başka. Bu 14 mayıs'ın müjdesidir. İnşallah sandıklar patlıyor mu? Bunun için benim hemşehrilerim kapı kapı dolaşmaya var mı? 14 Mayıs'ta bir başka müjdeyi Rize'den alacağız.

Tabiatıyla, deniziyle, yeşilin en nadide tonlarıyla şu güzelliği görüp aşık olmamak mümkün mü? Sizler gibi hemşehrilere sahip olmak gururlanmamak mümkün mü?

'Rize'yi tüm dünyaya bağladık'

Bugün bir kez daha sizlerle beraber olmanın bahtiyarlığı içerisindeyim. Rabbime, şahsıma sizlerle yol yürüme imkanı verdiği için hamd ediyorum. 21 yıldır 15 seçim zaferine imza attık. Türkiye'yi tarihin en büyük başarılarıyla beraberce tanıştırdık. 71 yılda yapılmayanı beraberce yaptık. Ülkemizi nice fırtınadan güvenli sahillere beraberce çıkardık. Her karşısında bir şehit yatan bu aziz vatanı ihanet çeteleri karşısında beraber savunduk.

2023 Yaş çay alım fiyatı açıklandı. Rize'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan çay üreticilerinin beklediği fiyatı duyurdu: 11 lira 30 kuruş

Az önce havalimanımıza indik. Rize-Artvin havalimanı Rize'ye ayrı bir zenginlik kazandırdı. İnşa ettiğimiz yolarla Rize'yi sadece İstanbul'a, Antalya'ya, Diyarbakır'a değil. Tüm dünyaya bağladık.

Bay bay Kemal, sen naptın? Senin referansın var mı? 

Bunlar bizim ülkemize olan aşkımızın birer örneği. Şimdi yep yeni bir destan yazmaya hazırlanıyoruz. Türkiye Yüzyılı. Bunun adı şahlanış dönemidir. 14 Mayıs büyük ve güçlü Türkiye idealinin ilk adımı olacaktır.

14 Mayıs'ta durmak yok, yola devam diyor muyuz? 14 Mayıs'ta Türkiye Yüzyılı için hemen şimdi diyor muyız? 14 Mayıs'ta Rize'de bir destan daha yazıyor muyuz. Ata yurduma işte bu yakışır. Karadeniz'in incisi Rizemize ancak böyle bir duruş yakışır.

2023 Yaş çay alım fiyatı açıklandı. Rize'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan çay üreticilerinin beklediği fiyatı duyurdu: 11 lira 30 kuruş - Resim : 3

14 Mayıs demokrasi şölenimiz şimdiden hayırlı olsun. Siz bize güvendiniz, biz de bize yüklediğiniz emaneti düşürmeden canla başla mücadele ettik. Sizlerin karşılıksız mubabbetine mahsar olmak için gecemizi gündüzümüze kattık.

Yaş çay alım fiyatını açıkladı

(Millet İttifakı) Koltuk sayısını artırmaktan, sağa sola makam dağıtmaktan, bir de elleriyle kalp işareti yapmaktan başka hiçbir konuda anlaşamıyorlar.

Geçen yıl yaş çaya kilo başına 7 lira vermiştik. Bu yıl yüzde 64 artırarak 11 lira 30 kuruşa çıkartıyoruz. Yeni çay alım fiyatının hayırlı olmasını diliyorum.

'Çözüm adresi biziz'

Şimdi çıkmış diyor ki fındık alımına 4 lira zam vereceğiz diyor. İşçi kardeşlerime sesleniyorum; kendi aralarındaki sorunları çözemeyenler sizin sorununuzu çözebilir mi? Bunların vaatlerine güvenilir mi? Bu milletin ne sıkıntısı varsa bunun çözüm adresi biziz. Çay işçilerimizin çalışma süresini 6 aya biz çıkardık. Mevcut sorunlarımızı da hal yoluna koyacağız. Yeter ki biz aramıza kimseyi sokmayalım, birlik ve beraberliğimizi bozmayalım. Gereken ne ise o yapılacak.

LGBT açıklaması 

Benim kardeşlerim ailenin kutsiyetini bilir. LGBT gibi sapkın yapıların niçin kendisine oy dilendiğini sorun Bay bay Kemal LGBT'ci olduğunu biliyoruz. İYİ Parti seni de biliyoruz. Bunların hepsi LGBT'ci. AK Parti'nin böyle bir sorunu yok. Cumhur ittifakı'nın böyle bir sorunu yok. Ailemizi asla yaralamalarına müsaade etmeyeceğiz. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin