2021 Best Model’da taciz iddiaları: 2021 Best Model’da ne oldu?

2021 Best Model ile ilgili olarak son günlerde şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Best Model yarışmacıları bir bir Erkan Özerman tarafından başlarına gelen taciz olaylarını ifşa etti. Elmas Yılmaz’ın ortaya attığı iddialar sonrasında diğer Best Model yarışmacıları da Yılmaz’a destek verdi. Skandal iddiaların ardından ise Erkan Özerman iddiaların iftira olduğunu belirtti. İddialara göre erkek yarışmacılar, Erkan Özarman tarafından tacize uğradı.

Google Haberlere Abone ol
2021 Best Model’da taciz iddiaları: 2021 Best Model’da ne oldu?

Best Model yarışmasına katılan adaylar, yarışmanın henüz bitmeden birincinin belli olduğunu ifade etti. Özellikle erkek yarışmacıların Erkan Özerman tarafından tacize uğradığı iddiaları sosyal medyayı salladı. Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programına katılarak açıklamada bulunan yarışmacılar, skandal iddialara imza attı. Yarışmacılardan biri Erkan Özarman’ın kendisine “Eğer star olmak istiyorsan, cinsiyetin olmayacak” dediğini iddia etti.

2021 Best Model’da taciz iddiaları: 2021 Best Model’da ne oldu?

Geçtiğimiz hafta düzenlenen 34. Best Model Türkiye yarışmasında Oğulşat Gagşalova ve Bartu Dilmen birinci oldu. Yarışmada 'Best Smile' güzeli seçilen Elmas Yıldız ise, yarışmanın ardından şoke edici iddialarda bulundu.
 
Birincinin yarışmadan önce belli olduğunu söyleyen Yıldız, organizasyon sorumlusunun erkek yarışmacılara "Erkan Özerman’a kim masaj yapmak ister?" şeklinde mesajlar attığını ve olumsuz cevaplar karşılığında "Yarışmada görürsün" dendiğini ileri sürdü.

2021 Best Model’da taciz iddiaları: 2021 Best Model’da ne oldu? - Resim : 2

Bir başka yarışmacı Barış Arslan da Yıldız'ın açıklamalarının doğru olduğunu belirterek, "Ahlaksız teklifleri kabul etmediğim için derece alamadım" ifadelerini kullandı.
 
Basına yansıyan söz konusu iddialardan sonra Erkan Özerman, çıkan haberleri yalanladı. Özerman, "Dereceye giremeyenler kinlerini kusup reklamlarını yapıyor" diyerek olayı yargıya taşıyacağını belirtti.

2021 Best Model’da taciz iddiaları: 2021 Best Model’da ne oldu? - Resim : 3
 
Yarışmanın birincisi Bartu Dilmen ise, "Erkan Bey hakkında ortaya atılan iddialar hakkında bilgim yok. Söylenenlerdeki gibi Erkan Bey ile aramızda bir diyalog geçmedi. Ben böyle bir şey yapsam yaşayamam" diyerek ileri sürülenlerin gerçek dışı olduğunu savundu.

 
"AHLAKSIZ TEKLİFLERİ KABUL ETMEYİNCE DERECE ALAMADIK"

2021 Best Model’da taciz iddiaları: 2021 Best Model’da ne oldu? - Resim : 4

Barış Arslan, "Hem organizatör Aydın Bey'in Elmas'a söyledikleri doğru hem de ben o ahlaksız teklifleri kabul etmediğim için derece alamayacağım konusu tamamen doğru. Bizzat kulaklarımla duydum bunları. Telefonda mesajlaşılarak bana bunlar söylendi. Asla o ödülü yakıştıramayacağınız ikişer, üçer ödül aldı. Bu Best Model tarihinde yoktur yani, bu kadar aynı kişinin üst üste derece aldığı. Ben şok oldum sahnede." ifadelerini kullandı.

2021 Best Model’da taciz iddiaları: 2021 Best Model’da ne oldu? - Resim : 5
 
Arslan ayrıca, birinci seçilen Bartu Dilmen'e de yüklendi. Arslan, "Best Model tarihinde bir ilk oldu, kel birincimiz var. Diğerlerini söylemeye bile gerek yok. İlk 3 olamaz. Bu kadar kısa sürede oyların sayılması da imkansız. Ben ikinci ile konuştuğumda da "İlk 5'te yoktum. Erkan Özerman beni öne aldı" dedi.

2021 Best Model’da taciz iddiaları: 2021 Best Model’da ne oldu? - Resim : 6

Yarışmanın psikolojisi ve üzüntüsüyle bunun ses kaydını alamadım, unuttum. Bu ahlaksız teklifi reddettiğim için bana hiçbir şekilde derece vermediler. Ben 1,5 yıl boyunca bu yarışma için hazırlandım. Sıkı diyet, sıkı antrenman. Ahlaksız teklifi reddettiğim için beni cezalandırdılar. Duruşumu bozmadığım için kendimle gurur duyuyorum. Bunun arkasında duracağız ve devamını getireceğiz. 'Erkan Özerman'a masaj yaparsan derece garanti' dendi. Ben bu pislikleri yapmadım." dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin