2020 Promax Global Excellence final jürisinde Türkiye’den bir isim var!

2020 Promax Global Excellence final jüri üyeleri arasında Türkiye’den bir isim var... The Walt Disney Company Türkiye, Medya Birimi - Pazarlama, İletişim ve Kreatiften Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Burçin Gülşen final jürisinde!

Google Haberlere Abone ol
2020 Promax Global Excellence final jürisinde Türkiye’den bir isim var!

Eğlence pazarlaması ve tasarımı alanlarında olağanüstü başarıları değerlendiren, alanında dünyanın en prestijli ödüllerinden olan Promax Global Excellence Ödülleri bu yıl Aralık ayında açıklanacak.

2020 Promax Global Excellence Ödülleri’nin final jüri kadrosuna ise 5 farklı isim seçildi.

Bu yıl final jürisinde Türkiye’den de bir isme yer veren Promax Global Excellence Ödülleri’nin seçtiği isim The Walt Disney Company Türkiye, Medya Birimi - Pazarlama, İletişim ve Kreatiften Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Burçin Gülşen oldu.

Burçin Gülşen ve ekibi geçtiğimiz yıl; sorumlu oldukları FOX ve National Geographic gibi markalara ürettikleri projeler ile Promax Europe, Promax Global Excellence, New York Festivals, Clio, Felis, Kristal Elma gibi medya sektörü için önemli olan uluslararası ve lokal ödül törenlerinden 40’a yakın ödül ile dönmüştü.

Yarışmaya gönderilen çalışmaları değerlendirmeye başlayan jürinin kararlarıyla beraber yarışma sonuçları 15 Aralık 2020’de açıklanacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin