19 Mayıs'ta hastane ve eczaneler açık mı kapalı mı. 19 Mayıs Cuma hastane ve eczaneler çalışıyor mu? Hastane ve eczane çalışma saatleri

19 Mayıs'ta hastane ve eczanelerin çalışma durumu sorgulanıyor. Bilindiği üzere kamu kurumları hafta sonu tatilinin yanı sıra resmi tatillerde de işleyişine ara veriyor. Bu kapsamda eczane ve hastaneler 19 Mayıs Cuma günü açık mı kapalı sorusunun yanıtı araştırılıyor. Peki 19 Mayıs'ta hastane ve eczaneler açık mı kapalı mı? 19 Mayıs Cuma hastane ve eczaneler çalışıyor mu? Hastane ve eczane çalışma saatleri.

Google Haberlere Abone ol
19 Mayıs'ta hastane ve eczaneler açık mı kapalı mı. 19 Mayıs Cuma hastane ve eczaneler çalışıyor mu? Hastane ve eczane çalışma saatleri

Hastane ve eczanelerin 19 Mayıs'ta açık olup olmayacağı sorgulanıyor.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı resmi tatildir. 

Peki 19 Mayıs'ta hastane ve eczaneler açık mı kapalı mı? 19 Mayıs Cuma hastane ve eczaneler çalışıyor mu? Hastane ve eczane çalışma saatleri.

19 MAYIS'TA HASTANELER AÇIK MI KAPALI MI?

Hastaneler 19 Mayıs'ta kapalı olacak. Hastanelerde 19 Mayıs için randevu ile hasta bakılmayacak. Ancak hastanelerin acil birimi 7/24 açık olacak.

Devlet hastaneleri sabah 09.00'da açılır. 12.30 - 13.30 saatleri arasında öğle arası yapılır. Akşam 16.00'da ise mesai sona erer.

19 MAYIS'TA ECZANELER AÇIK MI KAPALI MI?

Eczaneler 19 Mayıs'ta kapalı olacak. Ancak nöbetçi eczaneler hizmt vermeye devam edecek. Bulunduğunuz bölgedeki nöbetçi eczaneleri e-Devlet üzerinden kolaylıkla sorgulayabilirsiniz. 

Eczaneler genellikle 09.00 - 19.00 saatleri arasında açık olur.

E-DEVLET NÖBETÇİ ECZANE SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN

 

 

 

 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin