100 milyon TL ile kaçtıkları iddia edilmişti. Kıvanç ve Beril Talu çiftinin terk ettiği hasta köpek öldü

Birçok kişiyi 100 milyon lira dolandırarak yurt dışına kaçtıkları iddia edilen fenomen çift Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun geride bıraktığı Lina adındaki köpekleri, tedavi gördüğü klinikte öldü.

Google Haberlere Abone ol
100 milyon TL ile kaçtıkları iddia edilmişti. Kıvanç ve Beril Talu çiftinin terk ettiği hasta köpek öldü
Sosyal Medya

Sosyal medyada çektikleri komedi içerikli videoları ile tanınan Kıvanç ve Beril Talu çiftinin, yüksek kar vadi ile topladığı 100 milyon TL'yi alarak yurt dışına kaçtığı iddia edilmişti.

Özellikle sosyal medya fenomenleri için yapılan soruşturmalar bu kadar gündemdeyken Talu çifti hakkındaki iddialar da bir hayli konuşuldu.

Talu çiftinin geride bıraktıkları köpek Lina, tedavi gördüğü klinikte öldü. Bunun ardından Hayvan hakları savunucusu Banu Aydın'dan açıklama geldi.

OTELDE BIRAKIP GİTTİLER

Haklarında soruşturma başlatılan ve 100 milyon TL'lik dolandırıcılık iddiasıyla gündemden düşmeyen Talu çifti bu defa köpekleri Lina ile anıldı.

Talu çifti, hasta olan köpeklerini otelde bırakmış ve 16 yaşındaki Lina, hayvanseverlerin yardımıyla bir kliniğe götürülerek tedavi altına alınmıştı. Yaklaşık bir aylık tedavinin ardından Lina'nın dün gece öldüğü öğrenildi.

"YAŞATTIKLARINIZI YAŞAYACAKSINIZ"

Hasta olan Lina'nın otelde bırakılması, hayvanseverler tarafından tedavi altına alınması ancak hayatını kaybetmesinin ardından hayvan hakları savunucusu Banu Aydın sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Beril ve Kıvanç Talu çiftine tepki gösteren Banu Aydın, "Yaşattıklarınızı yaşayacaksınız" dedi.

Aydın, Lina’nın ölümünün ardından şu ifadeleri kullandı:

“Aile bildiğin insanlar tarafından bu şekilde bir sona mahkum edildiğin için çok kalbim acıdı. Affetme! Yarın layığı ile gömeceğiz elbette en azından bunu hak ediyor, hiç kıyamadım ya 16 yaşında. Beril & Kıvanç Talu yaşattıklarınızı yaşayacaksınız öyle ya da böyle.”

PORTEKİZ'E KAÇTIKLARI İDDİA EDİLDİ

Kıvanç ve Beril Talu çiftinin, reklam bütçesine yatırım yapanlara yüksek kâr vaat ederek çok sayıda kişiyi dolandırdığı öne sürüldü.

İkilinin 100 milyon TL'lik vurgunun ardından Portekiz'e kaçtığı iddia edildi.

 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin