10 milyon Euro maaş teklif edilince Galatasaray'ı bir kalemde sildi. Yeni adresi çok şaşırtacak

Galatasaray'ın yıldız isimlerinden Dries Mertens, Suudi Arabistan'a transfer olma kararı aldı. Birçok ekibin peşinde olduğu Dries Mertens'e 10 milyon Euro maaş teklif edildi.

Google Haberlere Abone ol
10 milyon Euro maaş teklif edilince Galatasaray'ı bir kalemde sildi. Yeni adresi çok şaşırtacak

Şampiyonlar Ligi eleme turunda Zalgiris karşısında attığı mükemmel golle sezona çok iyi başlayan Dries Mertens, Galatasaray'dan ayrılıp Suudi Arabistan'a transfer olmaya karar verdi.

2022 yılında Napoli'den, Galatasaray'a bedelsiz şekilde transfer olan ve kariyerindeki ilk lig şampiyonluğu zaferini sarı-kırmızılı ekiple yaşayan Dries Mertens aldığı kararla herkesi şaşırttı.

Takımın şu an vazgeçilmeyen isimlerinden birisi olan ancak Zaha ve Ziyech'in transferlerinin ardından fazla forma şansı bulamayacağını düşünen Dries Mertens, Suudi Arabistan'a transfer olmaya karar verdi. Birçok Suudi ekibinin transfer radardında olan Dries Mertens'e yıllık 10 milyon Euro maaşa varan teklifler yapıldığı iddia edildi.

Galatasaray ile sözleşmesi 30 Haziran 2024'te bitecek olan Dries Mertens şu an Galatasaray'dan yıllık 4 milyon Euro kazanıyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin