Zafer Partisi ile Sinan Oğan arasındaki gerilim büyüyor. Tartışmaya eski MHP'li milletvekilinin oğlu da karıştı

2023 yılı Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'nin ilk turunda Zafer Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı olan Sinan Oğan ile parti arasındaki gerilim büyüyor. Yaklaşan yerel seçimlerde Zafer Partisi'nin İBB adayı Azmi Karamahmutoğlu ile Oğan arasında sert bir tartışma çıktı. Tartışmaya eski MHP Milletvekili Mehmet Gül'ün oğlu Şeref Gül de dahil oldu.

Google Haberlere Abone ol
Zafer Partisi ile Sinan Oğan arasındaki gerilim büyüyor. Tartışmaya eski MHP'li milletvekilinin oğlu da karıştı

Zafer Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Azmi Karamahmutoğlu, katıldığı bir yayında, Sinan Oğan hakkında, "Sinan Oğan'ın MHP'liliği milletvekili olmayla başlar. Geçmişinde Ülkücülüğü, Türk milliyetçiliği yoktur. Onu tanıdığımda sosyalistti" açıklamasında bulundu.

OĞAN'DAN SERT CEVAP

Sinan Oğan, Karamahmutoğlu'nun iddialarına Twitter hesabından yaptığı paylaşımla sert yanıt verdi.

''Utanmadan yalan konuşup, iftira atıyorsun." diyen Oğan, "En son seçimlerde şu an adayı olduğun Zafer Partisi'ne oy vermediğin gibi Türk milliyetçilerini Zafer Partisi yerine CHP'ye oy vermeye çağırıp HDP ile kol kola girmeye davet ediyordun!" ifadelerini kullandı.

Oğan daha ileriye gidip, Karamahmutoğlu'nun kendisini partiye teklif almasını teklif ettiği iddiasında da bulundu.

Bu iddiaya ise eski MHP Milletvekili Mehmet Gül'ün oğlu Şeref Gül'den geldi. Şeref Gül sosyal medyasında yaptığı paylaşımda Oğan'a yalancı diyerek şu ifadeleri kullandı:

Yalan konuşma, o öyle olmadı, bir siyasetçinin sözü namusudur. Florya’da sizi benim olan o ofiste bir araya getiren kişi bizzat benim! Azmi Karamahmutoğlu, sen benden ısrarla istediğin için o ofise benim ısrarımla hatırım için geldi!

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin