Tek kelimeyle vahşet! Köpeği öldürüp at arabasının arkasında sürükledi. Yetmezmiş gibi bir de görüntüleri paylaştı

Hayvana şiddet haberlerinin arkası kesilmiyor. Dün İstanbul'da yaşanan vahşetin bir benzeri Gaziantep'te yaşandı. Mehmet H. öldürdüğü sokak köpeğini at arabası arkasına bağlayarak sürükledi. Yetmezmiş gibi bir de o anları görüntüleyip sosyal medya hesabından paylaştı. Mehmet H., gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol
Tek kelimeyle vahşet! Köpeği öldürüp at arabasının arkasında sürükledi. Yetmezmiş gibi bir de görüntüleri paylaştı

Gaziantep'te bir kişinin sosyal medya hesabı üzerinden öldürdüğü köpeği at arabası arkasına bağlayıp sürükleyerek işkence ettiği görüntüleri yayınlaması üzerine inceleme başlatıldı. Jandarma ekiplerinin yaptığı incelemede görüntülerdeki kişinin Mehmet H. olduğu belirlenerek gözaltına alındı. 

'GÖTÜRÜP İLÇE DIŞINA ATIN'

Mehmet H.'nin sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı görüntüler büyük tepki toparken, görüntülerde öldürdüğü köpeği at arabası arkasına ip ile bağlayıp sürüklediği görüldü. Görüntülerde ayrıca Mehmet H.'nin ''Birkaç gün önce demiştim. Seni bu ilçedeki köylere almazlar diye. Böyle kuduran köpeğin başına bir şey gelir diye. Bakın öldü. Oğuzeli'ne gelme demiştim beni dinlemedin. Bak başına ne geldi, kim vurduya gittin. Bunu götürüp ilçe dışına atın. Bakın sonuç böyle olur dediği duyuldu. 

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili Gaziantep Valiliği yazılı açıklama yaptı. Açıklamada Mehmet H.'nin gözaltına alındığı belirtilerek şöyle denildi: 

Oğuzeli ilçemizde bir köpeğin öldürülerek at arabası arkasında sürüklenmesi ve olayın video görüntülerinin sosyal medyada yayınlanması üzerine, olayı gerçekleştiren ve video görüntülerini yayınlayan şahıs, jandarma ekiplerimiz tarafından yakalanmış, hakkında adli süreç ve Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında uygulanacak yaptırımlar ile ilgili idari süreç başlatılmıştır.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin