Son Dakika... İstanbul'da çok büyük yangın. Halı deposunda çıkan yangın gökyüzünü kara bulutla kapladı: Duman Bağcılar, İkitelli ve Gaziosmanpaşa'dan da görülüyor

Son dakika haberine göre İstanbul Basın Ekspres Yolu İkitelli mevkiinde bulunan bir halı deposunda çıkan yangın büyüdü. Sabah saatlerinde başlayan yangın nedeniyle gökyüzünü kara duman kapladı. Yangından çıkan kara duman Bağcılar, İkitelli ve Gaziosmanpaşa'dan da görülüyordu. Yangın saatler sonra kontrol altına alındı.

Google Haberlere Abone ol
Son Dakika... İstanbul'da çok büyük yangın. Halı deposunda çıkan yangın gökyüzünü kara bulutla kapladı: Duman Bağcılar, İkitelli ve Gaziosmanpaşa'dan da görülüyor

Son dakika haberine göre İstanbul Basın Ekspres Yolu İkitelli mevkiinde bulunan bir halı deposunda çıkan yangın büyüdü. Sabah saatlerinde başlayan yangın nedeniyle gökyüzünü kara duman kapladı. Yangından çıkan kara duman Bağcılar, İkitelli ve Gaziosmanpaşa'dan da görüldü.

Mehmet Akif Mahallesi'nde bulunan halı fabrikasında sebebi bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Haber verilmesi üzerine olay yerine emniyet, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler yangına müdahale etti..

Alınan son bilgilere göre olay yerine birçok itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Yangın nedeniyle Basın Ekspres Yolu çift taraflı olarak yoğunlaştı. 

Radyo Trafik tarafından yangının görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. İşte yangından ilk görüntüler:

SAATLER SONRA SÖNDÜRÜLDÜ

Kçükçekmece'de, halı fabrikasında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Fabrikanın ham maddelerin bulunduğu ikinci katında çıkan yangın, kısa sürede yayılmıştı. Büyük çapta hasara neden olan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin