Son Dakika... EKPSS tercih sonuçları açıklandı! 2 bin 392 engelli personel kamudaki kadrolara yerleştirildi

EKPSS tercih sonuçları sorgulama ÖSYM sonuç ekranı erişime açıldı. Bakan Göktaş'ın açıklamasına göre sonuçlar bugün adaylar ile buluştu. Kura usulüne göre 2 bin 392 engelli personel kamudaki kadrolara yerleştirildi.

Google Haberlere Abone ol
Son Dakika...  EKPSS tercih sonuçları açıklandı! 2 bin 392 engelli personel kamudaki kadrolara yerleştirildi

Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı ve Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmelik uyarınca ÖSYM tarafından yapılan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) sonuçları ve kura usulü ile kamu kurum ve kuruşlarının boş kadrolarına yerleştirme yapılacaktır. Adaylar, 2024-EKPSS/Kura İle Engelli Kamu Personeli Yerleştirme Tercih Kılavuzuna göre tercihler alındı.

Adaylar tercihlerini, 10 - 19 Ocak 2024 tarihleri arasında tamamladı.

ÖSYM'nin internet sitesinden yapılan duyuruya göre, 2024-EKPSS/Kura İle Engelli Kamu Personeli Yerleştirme Tercih Kılavuzu'nda yer alan kamu kurum ve kuruluşlarının ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyi kadrolarına, engelli kamu personeli yerleştirme işlemleri tamamlandı.

Kılavuzda yer alan kamu kurum ve kuruluşlarının kadrolarına, kura usulü ile engelli kamu personeli yerleştirme işlemleri de noter huzurunda gerçekleştirildi.

SONUÇLARA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin