Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun öldürdüğü Yunus Emre Göçer'in oğluna Tohum Otizm Vakfı sahip çıktı

Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Muhammed Hasan Şeyh Mahmud'un arkadan çarparak ölümüne neden olduğu motokurye Yunus Emre Göçer'in otizmli evladına Tohum Otizm Vakfı sahip çıktı.

Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun öldürdüğü Yunus Emre Göçer'in oğluna Tohum Otizm Vakfı sahip çıktı

30 Kasım tarihinde Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Muhammed Hasan Şeyh Mahmud, İstanbul Fatih'de motokurye Yunus Emre Göçer'in kullandığı motosiklete arkadan çarparak kaza yaptı. Göçer, 6 Aralık'ta hayatını kaybetti. Mahmud'un ise 2 Aralık'ta Türkiye'den kaçtığı öğrenildi.

Konuyla gündemdeki sıcaklığını korurken Tohum Otizm Vakfı sosyal medyasından yaptığı açıklamada Göçer'in otizmli evladına sahip çıkacaklarını açıkladı.

Vakfın sosyal medyadaki açıklamasında şu ifadeler kullanıldı: Elim bir kaza sonucu yaşamını yitiren kurye Yunus Emre Göçer'in 8 yaşındaki otizmli evladı Yağız, bundan sonra eğitimine Tohum Otizm Vakfı çatısı altında burslu olarak devam edecek. Göçer Ailesi'nin acısını biraz olsun hafifletebilmek ve onlara destek olmak için buradayız. Tüm sevenlerine tekrar başsağlığı dileriz.

TOHUM OTİZM VAKFI

Tohum Türkiye Otizm Erken Tanı ve Eğitim Vakfı, ‘otizm spektrum bozukluğu’ olan çocukların erken tanısının konulması, özel eğitimi ile topluma kazandırılmasına öncülük edilmesi ve bunun yurt çapında yaygınlaştırılması amacıyla 15 Nisan 2003 tarihinde kurulmuştur.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin