Siparişi motorla değil paraşütle götürdü. Mardinli esnaf görenleri şaşırttı

Mardinli esnafın sipariş teslim etme yöntemi duyanları şaşırttı. Mardin'de bir işletme sahibi Mahmut Ahi, müşterisine siparişi teslim etmek için yüksek bir tepeye çıktı ve hocalar eşliğinde paraşütle adrese gitti.

Google Haberlere Abone ol
Siparişi motorla değil paraşütle götürdü. Mardinli esnaf görenleri şaşırttı
İHA

Mardin'de bir işletme sahibi Mahmut Ahi, sipariş edilen kaburga dolmayı paraşütle adrese ulaştırdı.

Yüksek tepeye çıkarak hocalar eşliğinde paraşütle sipariş teslim eden Ahi, bu işi Mardin tanıtımına katkı sunmak için yaptığını belirtti.

23 senedir bu sektörde çalışan Ahi, uçarak sipariş götürmenin farklı bir heyecan olduğunu söyledi.

Siparişi motorla değil paraşütle götürdü. Mardinli esnaf görenleri şaşırttı

"İLGİ ÇEKMEK İÇİN YAPTIK"

Mardin turizminin gelişimi adına paraşütle yemek siparişi götüren Ahi, "Bu fikir aklımıza Mardin'de turizmcilik adına ilgi çekmek için yaptık. Siparişlerimizi her yere gönderiyoruz. Ama paraşütle her yere gönderemeyiz. O işin biraz espri kısmı oldu. Bir daha ki sefere Diyarbakır ciğeri yapmayı düşünüyoruz. Mardin'in bütün yöresel yemeklerini yapıyoruz. Ama en çok kaburga dolması ilgi çekiyor. Gelen turistler kaburga dolması istiyor" şeklinde konuştu.
İlk kez paraşüt deneyimi yaşayan Ahi, "Paraşüte ilk kez bindiğim için tedirgin oldum. Ama her zaman işim için uğraştım. Gerekirse işim için uçarım demiştim ve gökyüzünde uçtum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin