Silahlar konuşuyor. Baba ve oğluna otomobilde, esnafa dükkanının önünde kurşun yağdırdılar

Silahlı saldırı haberleri peş peşe geldi. Ankara'da park halindeki otomobilde oturan baba ve oğlu, kimliği belirsiz kişinin silahlı saldırısında yaralandı. Samsun'da da iş yerinin önünde silahlı saldırıya uğrayan çeltik kurutma tesisi sahibi yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Silahlar konuşuyor. Baba ve oğluna otomobilde, esnafa dükkanının önünde kurşun yağdırdılar

Ankara'da saldırı, dün saat 20.00 sıralarında Keçiören ilçesi Pınarbaşı Mahallesi'nde meydana geldi. Elinde pompalı tüfekle hafif ticari araçtan inen şüpheli, park halindeki otomobilde oturan ve isimleri öğrenilemeyen baba ile oğluna ateş açtı. Şüpheli, ardından araca binerek kaçtı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Hastaneye kaldırılan baba ve oğlunun hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Öte yandan şüphelinin kaçış anı, çevredeki bir apartmanın güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

İŞ YERİ ÖNÜNDE KURŞUN YAĞDIRDILAR

Olay, Samsun'un Çarşamba ilçesinin KızılotTahtabahçe Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çeltik kurutma tesisine gelen çeltik üreticisi B.D., iş yeri sahibi H.S.'yi (65) dışarı çağırıp tabancayla her iki ayağına da ateş ederek kaçtı. Yaralanan H.S., ambulansla Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırıldı ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Tedavi altına alınan H.S., "Daha önce çeltik biçimi ile ilgili aramızda tartışma olmuştu. Bugün iş yerime gelip beni dışarı çağırdıktan sonra ayaklarıma tabancayla ateş açıp kaçtı. Her şey 2 dakika içinde oldu" dedi.
Jandarma ekipleri saldırganın yakalaması için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA-İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin