Şehit Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın cenazesinde CHP'ye tepki. Çelengi parçalayıp attılar

Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın, Pençe-Kilit Harekat Bölgesi'nde bölücü terör örgütü mensuplarının düzenlendiği hain saldırıda şehit düştü. Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın için Malatya'da cenaze töreni düzenlendi ve Taşkın son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye katılan bazı vatandaşlar CHP'nin gönderdiği çelengi parçalayıp attı.

Google Haberlere Abone ol
Şehit Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın cenazesinde CHP'ye tepki. Çelengi parçalayıp attılar
İHA

22 Aralık gecesi Türkiye yasa gömüldü. Üs bölgeye sızmaya çalışan bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada şehit olan 6 askerden biri olan Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın için Malatya'da cenaze töreni düzenlendi.

Siyasilerin de katıldığı törende öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından şehit Taşkın son yolculuğuna uğurlandı.

Cenazeye katılan bazı vatandaşlar, cenaze namazı öncesi CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in gönderdiği çelengi parçalayıp tören dışına attı.

BİRÇOK SİYASİ İSİM KATILDI

Malatya Şehir Mezarlığı’nda öğle namazı sonrası düzenlenen törene İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, 2. Ordu Komutanı Korgeneral Metin Tokel, Malatya Milletvekillerinin Bülent Tüfenkci ve İhsan Koca, Bingöl Milletvekilleri Fevzi Berdibek, Zeki Korkutata, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan ile askeri ve mülki amirler ile çok sayıda vatandaş ve şehidin yakınları katıldı.

Cenaze namazı öncesi ve sonrası şehidin annesi Ümmühan ve babası Engin Taşkın ile Şırnak’ta jandarmaya Uzman Çavuş olan Yunus Taşkın ve diğer yakınları feryat ederek gözyaşı döktü. İl Müftüsü Şahin Yıldırım tarafından kılınan cenaze namazının ardından Şehit Emre Taşkın’ın Türk Bayrağı’na sarılı naaşı askeri araca konuldu. Tekbirler eşliğinde Malatya Şehitliği’ne getirilen şehidin naaşı burada gözyaşları arasında defnedildi.

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın cenazesinde CHP'ye tepki. Çelengi parçalayıp attılar

CHP'YE TEPKİ! ÇELENGİ PARÇALADILAR

Malatya’da son yolculuğuna uğurlanan şehit Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın’ın cenaze namazı öncesi CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in gönderdiği çelenk, cenaze namazına katılan vatandaşlar tarafından parçalanarak tören alanı dışına atıldı.

Bu esnada cenazeye katılan vatandaşlar da alkış ve tekbirlerle çelengi parçalayan şahsa destek vererek, "Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez ve tekbir" sloganları attı.

NE OLMUŞTU?

Terör örgütü PKK'nın saldırısının ardından şehit olan 12 asker için TBMM'de ortak bildiri yayınlandı. Bu bildiriye 4 parti imza verirken CHP ve DEM Parti imza atmadı.

 

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin