Şehit Müslüm Özdemir’in ailesinin evi hazır. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki duyurdu

Ocak ayında Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit düşen Kahramanmaraşlı Piyade Er Müslüm Özdemir’in ailesinin eve 6 Şubat'taki depremde yıkılmıştı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki de şehit haberinden sonra Müslüm Özdemir’in depremde evi yıkılan ailesine ev verme sözü vermişti. Özhaseki'den bugün bir açıklama geldi ve "Evimizi bu hafta eşyaları hazır bir şekilde teslim edeceğiz" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Şehit Müslüm Özdemir’in ailesinin evi hazır. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki duyurdu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit düşen Kahramanmaraşlı Piyade Er Müslüm Özdemir’in depremde evi yıkılan ailesine ev verme sözü vermişti.

Şubat başında yaptığı açıklamada Bakan Mehmet Özhaseki; şehidin ailesine; ya rezerv alandaki hazır konutlardan verebileceklerinin ya da şehidin ailesinin yaşadığı köyde 1 ay içinde yapıp bitirecekleri evi teslim edeceklerini duyurmuştu.

İşte şehidin ailesine yapılacak evle ilgili bakandan önemli bir açıklama geldi.

Bakan Özhaseki sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada "Sözümüzü tutmanın huzuru içindeyiz… Kahramanmaraşlı şehidimiz, Müslüm evladımızın ailesinin evi hazır, inşaatını bitirdik. Evimizi bu hafta eşyaları hazır bir şekilde teslim edeceğiz inşallah. Hayırla, sağlıkla otursunlar. Müslüm evladımızın da mekânı cennet olsun. Rabbim cennetinde Peygamber Efendimize komşu eylesin. Şehitlerimizin emanetlerine gözümüz gibi bakmaya devam edeceğiz." dedi ve bir de video paylaştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin