Özgür Özel'in sağlık durumu nasıl? CHP'den açıklama geldi

CHP'nin yaptığı açıklamaya göre, Genel Başkan Özgür Özel'in 5 Nisan'da ses tellerinden bir operasyon geçirdiği ve ardından 7 ve 8 Nisan'da gözlerinden mercek ameliyatı olduğu bildirildi. Açıklamada, operasyonların başarıyla tamamlandığı ve Özel'in sağlık durumunun iyi olduğu vurgulandı.

Google Haberlere Abone ol
Özgür Özel'in sağlık durumu nasıl? CHP'den açıklama geldi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in geçirdiği ameliyatlar sonrası sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

CHP'den yapılan açıklamada, Özel'in önceden planlandığı üzere 5 Nisan'da ses tellerinden bir operasyon geçirdiği, dün ve bugün ise gözlerinden mercek ameliyatı olduğu bildirildi.

Açıklamada, ameliyatları başarıyla gerçekleşen Özel'in sağlık durumunun iyi olduğu ve taburcu edildiği kaydedildi.

ÖZGÜR ÖZEL HAKKINDA

Özgür Özel, Türk siyasetçi ve eczacıdır. Manisa doğumlu olan Özel, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) mevcut genel başkanı ve Türkiye'deki ana muhalefet lideridir. 2011 yılından beri Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) Manisa milletvekili olarak görev yapmaktadır.

CHP'de 24 Haziran 2015 - 3 Haziran 2023 tarihleri arasında grup başkanvekilliği yapmıştır. 3 Haziran 2023 tarihinde CHP TBMM grubu tarafından grup başkanı olarak seçilmiştir.

Ayrıca, 5 Kasım 2023 tarihinde yapılan 38. CHP Olağan Kurultayı'nda Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı genel başkanlık seçimlerini kazanarak CHP'nin genel başkanı olmuştur.

Özel aynı zamanda serbest eczacılığa da 1999 yılında başlamış ve Manisa Eczacı Odası'nda çeşitli görevler üstlenmiştir. Uluslararası Eczacılık Federasyonu ve Avrupa Birliği Eczacılık Grubu gibi uluslararası kuruluşlara üyeliği bulunmaktadır.

 

 

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin