Otomobilde arkadaşını öldürdü, inşaata attı kaçtı. İstanbul Bahçelievler'de dehşet anları: Ensesinden, yüzünden ve boğazından bıçakladı

İstanbul Bahçelievler'de otomobilde sohbet eden Ramazan Nazlıcan ve Ahmet Sevim arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Bir anda bıçağına sarılan ve arkadaşı Sevim'i ensesinden, boğazından ve yüzünden bıçaklayan Ramazan Nazlıcan, arkadaşının cansız bedenini iki sokak ilerideki inşaata atıp kaçtı.

Google Haberlere Abone ol
Otomobilde arkadaşını öldürdü, inşaata attı kaçtı. İstanbul Bahçelievler'de dehşet anları: Ensesinden, yüzünden ve boğazından bıçakladı

Bahçelievler'de, otomobilde bir süre sohbet eden Ramazan Nazlıcan ile Ahmet Sevim arasında tartışma çıktı. Ahmet Sevim'i ensesinden, boğazından ve yüzünden bıçaklayan Ramazan Nazlıcan, Ahmet Sevim'i otomobille bir kaç sokak ilerideki inşaatın önüne atarak kaçtı. Sevim'in cansız bedenini mahalle sakinleri buldu. Kısa sürede yakalanan Ramazan Nazlıcan tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Olay, 16 Aralık günü, sabah saat 07.30 sıralarında, Şirinevler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, otomobilde bir süre sohbet eden Ahmet Sevim ile Ramazan Nazlıcan arasında tartışma çıktı.

BIÇAĞI DA CESEDİ DE ATTI

Tartışma sırasında Ramazan Nazlıcan, bıçakla Ahmet Sevim'i ensesinden, boğazından ve yüzünden bıçakladı. Nazlıcan, olayda kullandığı bıçağı ve Ahmet Sevim'i bir inşaatın önüne bırakarak kaçtı. Sevim'in cansız bedeni mahalle sakinleri tarafından bulundu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Sevim'in hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri tarafından evinde yakalanan Nazlıcan'ın kıyafetlerini çamaşır makinasına atarak çalıştığı belirlendi. Gözaltına alınan Nazlıcan'ın ifadesinde, Ahmet Sevim'le buluşarak bir konu hakkında tartıştıklarını daha sonra Ahmet Sevim'e ait olan bıçakla olayı gerçekleştirdiğini, daha sonra Sevim'i ve olayda kullandığı bıçağı bir inşaatın önüne atarak kaçtığını söylediği öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Nazlıcan, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin