Olumsuz hava koşulları uçak trafiğini vurdu. THY bazı Almanya seferlerini karşılıklı iptal etti

Türk Hava Yolları'nın (THY), Almanya'nın Frankfurt ve Münih kentlerine yönelik yarın gerçekleştirilmesi planlanan bazı seferleri, olumsuz hava koşulları sebebiyle karşılıklı olarak iptal edildi.

Google Haberlere Abone ol
Olumsuz hava koşulları uçak trafiğini vurdu. THY bazı Almanya seferlerini karşılıklı iptal etti

Türk Hava Yollarının (THY), Almanya'nın Frankfurt ve Münih kentlerine yarın yapılacak bazı seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle karşılıklı iptal edildi.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, TK 1629-1630 İstanbul-Münih-İstanbul, TK 1593-1594 sefer sayılı İstanbul-Frankfurt-İstanbul seferleri ile Anadolujet'in TK 7734-7735 Sabiha Gökçen-Frankfurt-Sabiha Gökçen, TK 5568-5569 sayılı Ankara-Frankfurt-Ankara uçuşları, Almanya'da beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

Açıklamada, vatandaşlara uçuşlarıyla ilgili güncel durumu, THY'nin internet sitesinden kontrol etmeleri uyarısında bulunuldu.

SON METEROROLOJİK VERİLER NE DİYOR?

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre; Batı ve Doğu Karadeniz'in yüksekleri, Toroslar mevkii ve Doğu Anadolu'da kar, diğer yerlerde yağmur ve sağanak şeklindeki yağışların kuvvetli olması bekleniyor. 

Kaynak: A.A
Etiketler THY almanya uçak sefer
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin