Okulda tepki çeken görüntüler. Lise öğrencileri öğretmenlerinin karşısında dans ederek TikTok videosu çekti. Disiplin soruşturması başlatıldı

İzmir'de bir lisede öğrencilerin derste öğretmenlerinin karşısında dans ederek çektikleri TikTok videosu, sosyal medyada paylaşılınca tepkilere neden oldu. Öğrencilerin öğretmene saygısızlık içeren bu görüntüleri üzerine okul yönetimi, iki öğrenci hakkında disiplin soruşturması başlattı.

Google Haberlere Abone ol
Okulda tepki çeken görüntüler. Lise öğrencileri öğretmenlerinin karşısında dans ederek TikTok videosu çekti. Disiplin soruşturması başlatıldı

 İzmir’in Konak ilçesinde, derste öğretmenlerinin karşısında dans ederek TikTok videosu çeken ve o anları sosyal medyada paylaşan öğrenciler tepki çekti.

Konak ilçesi Şehit İdari Ataşe Çağlar Yücel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde, öğrencilerin derste çektiği görüntüler bu kadarda olmaz dedirtti. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersinde 11. sınıftan iki öğrenci, öğretmenlerinin karşısında dans ederek Tik Tok için video çekti.

Öğretmenin tüm uyarısına rağmen kayda devam eden öğrenciler, görüntüleri daha sonrada marifetmiş gibi sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Sosyal medyada yayılan ve tepki çeken görüntülerin ardından İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü harekete geçti. Öğretmene saygısızlık içeren görüntülerle ilgili, iki öğrenci hakkında disiplin soruşturması başlatıldı.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin