MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den Livaneli'ye sert sözler! İmamoğlu'nu da hedef aldı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu. Katıldığı ödül töreninde açıklamalarda bulunan Zülfü Livaneli ve onu dinleyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösteren Bahçeli "Millete gerici demek küfürdür. Türkiye'ye geriden bakmaktır. Haramzadeliktir. Su katılmamış bir soysuzluktur. Milletimiz bu firavunca sözlerin cevabını sandık başında oylarıyla verecektir." dedi.

Google Haberlere Abone ol
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den Livaneli'ye sert sözler! İmamoğlu'nu da hedef aldı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.

MHP lideri Devlet Bahçeli, ödül törenindeki konuşması gündem olan Zülfü Livaneli'ye çok sert sözlerle yüklendi! Livaneli'nin 31 Mart yerel seçimlerini işaret ederek "Ya gerici ordular, avcı taburları ya da hareket ordusu kazanacak" sözlerini hatırlatan Bahçeli, "Alçak iftirasını gülümseyerek hatta sevinç içinde dinleyen İBB Başkanından tek bir itiraz gelmedi! sözleriyle de İmamoğlu'nu hedef aldı.

MHP lideri Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şöyle:

Bizleri takip eden vatandaşlarımıza, en kalbi selamlarımı iletiyorum. Şehit düşen kahramanlarımız bizleri ne kadar hüzünlendirse de Türkiye Yüzyılı'na kararlı adımlarla girdik. Zülfikarı taşıyacak cesur yüreğin Türk milletinde olduğuna inanıyoruz. Bir okyanusun enginliği ile hayatı kavrıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'nin egemenlik hukukunu korkusuzca savunuyoruz.

Kıvılcım halinde girdiğimiz her mücadelede dev volkana dönüşmek amacımızdır. Hiçbir mücadelede yüzümüz kara çıkmadı.

"ÜÇ HİLAL 55 YILDIR TÜRK MİLLETİNİN BİRLİK SANCAĞIDIR"

Bizim için 2 önemli dönüm noktası vardır. İlk dönüm noktası 17 Mart'taki büyük kurultayımızdır. Üç hilal 55 yıldır Türk milletinin birlik sancağıdır. 14. olağan büyük kurultayımız yeni yüzyılın şuurunu taşıyacaktır. Davasını omuzlayan, risk alan, saklanmayı tercih eden değil her türlü saldırıya göğüs geren kim varsa başımın gözümün üstündedir, onlarla yolumuz birdir. 

2. siyasi dönüm noktası da 31 Mart seçimleridir. Bugüne kadar 165 adayımızı belirledik. Üzerinde çalıştığımız isimleri de peyderpey kamuoyuna sunacağız. CHP'de işler iyice sarpa sarmış aday tespitindeki kriz gün yüzüne çıktı. İçeriden demlenip dışarıdan yemlenen CHP istikametini hepten şaşırmıştır.

"İÇERİDE DEM'LENİP, DIŞARIDAN YEMLENİYORLAR"

84'ten bu yana terörle mücadelede çok sayıda şehit ve gazi verildi. Terör mağduru milletimizin iradesi demlenmiş CHP'den hesap sormaya yeterlidir. Asker, polis, korucu, şehit ve gazi ailelerimizin sandık gücü bugünkü CHP'nin alacağı oyun çok üstünde olmalıdır. Doğal olan da budur. Şehit tabutu kaldıran milletin farkı ile bölcü oyları ile demlenenler arasındaki fark gün yüzüne çıkmalıdır. CHP'nin yerel yönetimlerden ayıklanması, belediyelerden atılması demokrasi namusudur. 

Merkezi yönetimle uyumlu yerel yönetim tezahürü Türkiye Yüzyılı hedeflerine doğrudan hizmettir. Bu kutlu hizmete talibiz. Tüm imkanlarımızla hazırız.

BAHÇELİ’DEN ZÜLFÜ LİVANELİ'YE TEPKİ

Cumhuriyetin Aydınlık Yüzleri ödül töreninde konuşan bir zat beş para etmez akla çöreklenmiştir. 31 Mart'ta ya gerici ordular ya da hareket ordusu kazanacakmış. Türkiye'de gerici ordu değil kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri vardır. Avcı taburlarını duyan gören yoktur. Livaneli'nin çarpıtmasını gülümseyerek dinleyen İBB başkanından tek bir itiraz gelmemiştir. Alın birini vurun ötekine. Bunlar Türkiye karşıtlığında buluşan, sandığı küçümseyen yeni yetme yobaz zihniyettir. Millete gerici demek küfürdür. Türkiye'ye geriden bakmaktır.

 

“MİLLETE GERİCİ DEMEK SU KATILMAMIŞ FİRAVUNLUKTUR”

 Millete gerici demek su katılmamış soysuzluktur. Firavunca sözlerin cevabını İstanbullu kardeşlerim sandığın başında verecektir. 31 Mart'ta İstanbul muradına kavuşacaktır. Büyüklük taslayanlardan kurtuluş 31 Mart'ta olacaktır. 31 Mart'ta Türk siyaset tarihinin kilit seçimi yapılacak. İstanbul muradına kavuşacak.

Vatanımızın her köşesinde milletimiz ile buluşacağız. Yerel yönetimlerdeki ölü toprağını kaldırıp fetret devrine son vereceğiz.

165 ADAYIMIZI İLAN ETTİK

55'er isimden oluşan aday listelerimizi paylaştık. Bugüne 165 adayımızı ilan ettik. Diğer adaylarımızı da açıklamayı planlıyoruz.

“CHP'DE KRİZ GÜN YÜZÜNE ÇIKTI”

CHP'de kriz gün yüzüne çıkmıştır. İçeriden demlenip dışarıdan yemlenen CHP istikametini hepten şaşırmıştır. Merkezi yönetimle birebir uyumlu yerel yönetimlerin uyumu, Türkiye Yüzyılı hedeflerine doğrudan hizmettir. Bizde laf cambazlığı, milli değerler cahilliği değil Türk ve Türkiye sevdasıyla yoğrulmuş kocaman ve inanmış bir yürek vardır.

84'ten bu yana terörle mücadelede çok sayıda şehit ve gazi verildi. Terör mağduru milletimizin iradesi demlenmiş CHP'den hesap sormaya yeterlidir.

Asker, polis, korucu, şehit ve gazi ailelerimizin sandık gücü bugünkü CHP'nin alacağı oyun çok üstünde olmalıdır. Doğal olan da budur. Şehit tabutu kaldıran milletin farkı ile bölücü oyları ile demlenenler arasındaki fark gün yüzüne çıkmalıdır. CHP'nin yerel yönetimlerden ayıklanması, belediyelerden atılması demokrasi namusudur.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin