Meclis'te ilginç anlar. Tamer Karadağlı ve Tan Sağtürk TBMM'deydi. İkili hakkında dikkat çeken detay

Dün TBMM'de ilginç anlar yaşandı. Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı ve Devlet Opera Balesi Genel Müdürü ve Genel Sanat Yönetmeni Tan Sağtürk, TBMM'de Kültür ve Turizm Bakanlığı 2024 yılı bütçe görüşmelerini izlediler.

Google Haberlere Abone ol
Meclis'te ilginç anlar. Tamer Karadağlı ve Tan Sağtürk TBMM'deydi. İkili hakkında dikkat çeken detay
AA

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oyuncu Tamer Karadağlı ile Devlet Opera Balesi Genel Müdürü balet Tan Sağtürk, TBMM Genel Kurulu'ndaki Kültür ve Turizm Bakanlığı 2024 yılı bütçelerinin görüşmelerine katıldı.

TBMM Genel Kurulu’nda 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi, 2022 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi ile Sayıştay raporlarının görüşmeleri devam etti. 

BERABER İZLEDİLER 

Kültür ve Turizm Bakanlığı 2024 yılı bütçelerinin görüşmelerini Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı ile Devlet Opera Balesi Genel Müdürü ve Genel Sanat Yönetmeni Tan Sağtürk de izledi.

İkilinin yakalarına takılı "Görevli" kartı dikkatleri çekti. 

Çocuklar Duymasın dizisindeki 'Haluk' karakteriyle ünlenen oyuncu Tamer Karadağlı 11 Ağustos'ta Devlet Tiyatroları Genel Müdürü; Tan Sağtürk ise 15 Eylül'de Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü olarak atanmıştı.

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin