Liderlerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a doğum günü kutlaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Putin, Erdoğan'ın doğum gününü tebrik etti. Putin'den sonra Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev Başkan Erdoğan'ın doğum gününü tebrik etti.

Google Haberlere Abone ol
Liderlerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a doğum günü kutlaması

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Görüşmede Rusya Devlet Başkanı Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doğum gününü tebrik etti.

Putin görüşmede, Türkiye-Rusya ilişkilerinin dostane bir zeminde ilerlemesine sunduğu katkılar dolayısıyla Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür etti. 

KAZAKİSTAN CUMHURBAŞKANI ARADI 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Kazakistan Devlet Başkanı Tokayev, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doğum gününü kutladı. Tokayev görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türk halklarının kalkınmasına ve haklarının savunulmasına yönelik verdiği mücadeleden ötürü teşekkürlerini iletti.

ÖZBEKİSTAN BAŞKANINDAN KUTLAMA 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Görüşmede Mirziyoyev, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a doğum günü münasebetiyle tebriklerini iletti. Mirziyoyev, Cumurbaşkanı Erdoğan'a Türk Dünyası'nın birlik ve beraberliğine destekleri dolayısıyla teşekkür etti.

 MİÇOTAKİS'TEN KUTLAMA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.Görüşmede Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doğum gününü tebrik etti.

Etiketler gündem Putin erdoğan
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin