Korkunç görüntüler. İzmir'de onlarca köpeğin zehirlendiği belirtildi

İzmir Kemalpaşa Belediyesi Armutlu Hayvan Barınağı, onlarca köpeğin ölümüyle ilgili skandal bir olayla gündeme geldi. Barınakta hayvanların suyuna ilaç katıldığı iddiaları ortaya atıldı. Bu durum, kamuoyunda büyük tepki ve endişe yarattı.

Google Haberlere Abone ol
Korkunç görüntüler. İzmir'de onlarca köpeğin zehirlendiği belirtildi

İzmir Kemalpaşa Belediyesi Armutlu Hayvan Barınağı’nda, onlarca köpek katledildi. Belediye görevlilerinin, bakımını yapamadıkları için hayvanların sularına ilaç kattığı ileri sürüldü.

Barınakta yerde yatan çok sayıda köpek ve o esnada orada bulunan belediye görevlileri cep telefonu kamerasına yansıdı. Sosyal medyada yayılan görüntüye çok sayıda vatandaş tepki gösterdi.

URLA'DA DA KÖPEĞE SALDIRI OLMUŞTU

Geçen hafta evinin yakınında bulunan araç lastik tamiri yapan komşu iş yerine gelen M.K. isimli şahıs, eline aldığı hortumla iş yeri önünde zincirle bağlı olan köpeğe vurmaya başladı. Acımasız saldırgan defalarca köpeğe hortumla vururken, hayvan can havliyle zincirinin uzadığı mesafece kendisinden kaçmaya çalıştı.

Hırsını alamayan saldırgan, etrafta bulunan bir motosikleti de devirdikten sonra hortumla vurduğu köpeğin daha sonra başına bir demirle, akabinde ise eline aldığı kürekle vurmuştu.

Kaynak: İHA
Etiketler İzmir köpek
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin