Kemal Kılıçdaroğlu'ndan sürpriz çıkış: Bu aziz milletime kendimi anlatamadım

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu her ne kadar partiden ayrılmış olsa da siyaseti takip etmeye ve içinde kalmaya devam ediyor. Geçen gün Ankara esnafıyla bir araya gelen Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a yönelik paylaşımıyla da gündeme geldi.

Google Haberlere Abone ol
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan sürpriz çıkış: Bu aziz milletime kendimi anlatamadım

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bu aziz milletime kendimi anlatamadım, anlatan da olmadı… Ama senin ne tehlikeli biri olduğunu anlatacağım milletime! BOP eş başkanı” dedi.

“Geçen ay 3 kişilik bir ailenin 3 öğün mutfak masrafı 12.669 TL iken aynı menü bu ay 14.974TL olmuş” hesabı yaparak vatandaşın geçim sıkıntısına işaret eden Kılıçdaroğlu, “Faturaları, kirayı, okul masraflarını, sağlık ve giyim giderlerini varsa vicdanın, varsa yüreğin sen doldur! Kestane balının, manda yoğurdunun ve yediğin ejder meyvesinin fiyatlarını da yaz” diyerek Erdoğan’ı hedef almıştı.

Kılıçdaroğlu, “Bu aziz milletime kendimi anlatamadım, anlatan da olmadı… Ama senin ne tehlikeli biri olduğunu anlatacağım milletime! BOP eş başkanı” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin