İstanbul, Tekirdağ, Çanakkale'de yaşayanlar dikkat. 15 Aralık 2023 Cuma İstanbul, Tekirdağ, Çanakkale'de hava durumu nasıl olacak?

İstanbul, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir, Bursa için kritik uyarı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) bazı iller için gece saatleri itibarıyla sağanak beklendiğini duyurdu. Peki 15 Aralık 2023 Cuma İstanbul, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir ve Bursa'da hava durumu nasıl olacak? İşte İstanbul, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir ve Bursa'da hava durumu.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul, Tekirdağ, Çanakkale'de yaşayanlar dikkat. 15 Aralık 2023 Cuma İstanbul, Tekirdağ, Çanakkale'de hava durumu nasıl olacak?
AA

Olumsuz hava şartları yer yer ve zaman zaman etkili olmaya devam ediyor.

Vatandaşları hava durumuna karşı uyaran MGM'den İstanbul, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir ve Bursa için kritik açıklamalar geldi.

Peki 15 Aralık 2023 Cuma İstanbul, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir ve Bursa'da hava durumu nasıl olacak? İşte İstanbul, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir ve Bursa'da hava durumu.

15 ARALIK HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre bu gece saatleri itibarıyla Edirne ve Kırklareli'de, yarın sabah saatleri itibarıyla İstanbul, Tekirdağ ve Çanakkale'de, yarın öğleden sonra ise Balıkesir ve Bursa çevrelerinde kuvvetli, Kırklareli'nin kuzeyi, Çanakkale'nin güneyi ve Edremit Körfezi'nde yer yer çok kuvvetli yağış olacağı öngörülüyor.

Çanakkale'nin güneyinde yağmur ve sağanak beklenirken Balıkesir ve Bursa çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak, cumartesi sabah saatlerinde Edirne ve Kırklareli çevreleri ve Tekirdağ'ın iç kesimleri, öğle saatlerinden itibaren Çanakkale'nin iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek kuvvetli yağışların, cumartesi gece saatlerine kadar etkisini sürdüreceği öngörülüyor.

BURSA'DA HAVA NASIL OLACAK?

Bursa için sarı kodlu uyarı yapan MGM, yarın 18.00'dan başlayıp cumartesi günü 23.59'a dek devam etmesi beklenen yağmura ilişkin şu ifadeleri kullandı: Kuvvetli (30-60 kilogram/metrekare) yağmur ve sağanak yağış bekleniyor. Ani sel, su baskını, ulaşımda aksamalar ile ani rüzgar ve kısa süreli fırtına gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır 

 

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin