İstanbul Havalimanı'nda zehir tacirlerine darbe: Gümrük muhafaza ekipleri tarafından 568 kilogram uyuşturucu maddeye el konuldu

Ticaret Bakanlığı tarafından sosyal medyada yapılan duyuruya göre İstanbul Havalimanı'nda uyuşturucu tacirlerine darbe vuruldu. Gümrük Muhafaza tarafından gerçekleştirilen operasyonda 568 kilogram uyuşturucu maddeye el konuldu.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul Havalimanı'nda zehir tacirlerine darbe: Gümrük muhafaza ekipleri tarafından 568 kilogram uyuşturucu maddeye el konuldu

Gümrük muhafaza ekiplerince, İstanbul Havalimanı'nda 568 kilogram uyuşturucu maddeye el konuldu. Ticaret Bakanlığının sosyal medya hesabı X'ten, söz konusu operasyona ilişkin paylaşımda bulunuldu.

Gümrük Muhafaza ekiplerinin İstanbul Havalimanı'nda gerçekleştirdiği operasyonla 568 kilogram uyuşturucu maddenin ele geçirildiğinin aktarıldığı paylaşımda, şunlar kaydedildi:

YAŞAMA ŞANSI TANIMAYACAĞIZ

"Bakanlık olarak, milletimizi ve onun özelinde geleceğimiz olarak gördüğümüz çocuklarımızı, gençlerimizi uyuşturucuya karşı korumak için elimizden gelen tüm gayreti bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da göstermeye devam edeceğiz. İllegal ticarete tevessül edenlere, sağlıklı yarınlarımıza kastedenlere fırsat vermeyecek, yaşama şansı tanımayacağız."

Ticaret Bakanlığı tarafından resmi sosyal medya hesabıyla yapılan bilgilendirme paylaşımında operasyondan özel görüntülere de yer verildi.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin