İçilebilir Kur'an yaptılar! Dini ticarete dönüştürdüler. Sizi koruyacak diyerek Kur'an'dan çay yaptılar

Kur'an-ı Kerim'i ticarete dönüştürdüler. Tamamen helal ve yenilebilir kağıtlara bastıklarını iddia ettikleri Kur'an'ı Kerim'in kağıtlarını satışa koydular. Poşet çay niteliğindeki Kur'an kağıtlarını suya karıştırıp şifa niyetine içtiler. O anlar sosyal medyada paylaşıldı.

İçilebilir Kur'an yaptılar! Dini ticarete dönüştürdüler. Sizi koruyacak diyerek Kur'an'dan çay yaptılar

Ticarette yaşanan son nokta ağızları açık bıraktı. 

Sosyal medya platformlarında Kuran'ı Kerim çaylarının reklamları yapılıyor. Kur'an-ı Kerim'in tamamını 8 adet yenilebilir sayfalara basarak şifa niyetine satışa koydular. 

SADECE İÇMEK DEĞİL BANYO YAPMAK İÇİN DE UYGUN

Sadece içmek için değil aynı zamanda banyo yapmak için de uygun olduğu belirtilen Kur'an-ı Kerim kağıtlarını satışa koyan marka, "Manevi koruma ve şifa için nihai araç olan Kur'an-ı Kerim Tam Kur'an Paketi ile tanışın. Her pakette Kur'an-ı Kerim'in her iki yüzüne de yenilebilir helal mürekkeple basılmış 8 sayfa yer alıyor ve bu da onu rukye suyu olarak tüketmeyi güvenli kılıyor. Kuran kağıtlarını suyla seyreltmek, içmek, banyo yapmak ve evinizde sprey olarak kullanmak güvenlidir" ifadelerini kullandı. 

SOSYAL MEDYADA ANLATIYORLAR 

950 Türk Lirası'na satışa çıkartılan Kur'an-ı Kerim kağıtlarını alan ve şifa olacağını düşünen sosyal medya kullanıcıları kendi hesaplarında kullanım şekillerini anlatarak gösteriyor. Poşet çay gibi suya koydukları kağıtları karıştırıp içen kullanıcılara yorum yağıyor. 

Kaynak: Medyatava Özel
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin