Hastane önünde panik. Kadını öyle görünce aracın camını kırdılar

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi önüne park eden otomobilin içinde baygın halde olduğu fark edilen D.T. adlı kadını kurtarmak için itfaiye geldi. Cam kırıldı ve kadın çıkarılarak tedavi altına alındı.

Google Haberlere Abone ol
Hastane önünde panik. Kadını öyle görünce aracın camını kırdılar

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi önünde park eden 34 AS 0556 plakalı otomobili görenler içinde bir kadının baygın halde olduğunu fark etti.

 Hastane önünde panik. Kadını öyle görünce aracın camını kırdılar

CAMI KIRIP KURTARDILAR

İhbarla bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kapısı kapalı olan otomobilin camı itfaiye ekibi tarafından kırılarak, D.T. araçtan çıkarıldı.

 Hastane önünde panik. Kadını öyle görünce aracın camını kırdılar - Resim : 2

Sağlık ekiplerine teslim edilen D.T. sedyeye konularak hastanede tedaviye alındı. D.T.’nin sağlık durumunu iyi olduğu öğrenildi.

HAKKARİ'DE DE AMBULANS DEVRİLDİ

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde de yoğun kar yağışından dolayı yoldan çıkan ambulans devrildi. Kaza maddi hasarla atlatıldı.

Hastane önünde panik. Kadını öyle görünce aracın camını kırdılar - Resim : 3

Edinilen bilgilere olay, akşam saatlerinde Yüksekova-Şemdinli kara yolunda meydana geldi. Bir hasta için yola çıkan ambulans, yoğun kar yağışı nedeniyle sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrildi. Şans eseri ekipler kazayı yara almadan atlattı.
Olay yerine giden vinç ile ambulans kaldırılırken, yaşanan olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: DHA
Etiketler siirt araç hastane
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin