Galatasaray'da büyük kriz. Maaşını alamadı, serbest kalmak için kulübe mektup yolladı

Galatasaray yaşadığı mali sorunlar nedeniyle Hakim Ziyech ile yollarını ayırmaya hazırlanırken sarı-kırmızılı ekibe bir şok da Yusuf Demir'den geldi. Galatasaray'dan, Basel'e kiralanan Yusuf Demir alacaklarının ödenmemesi sebebiyle serbest kalmak için kulübe ihtarname yolladı.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'da büyük kriz. Maaşını alamadı, serbest kalmak için kulübe mektup yolladı
Arşiv

Sezon başında büyük yıldızları kadrosuna katan ve mali açıdan oldukça büyük paralar harcayan Galatasaray'da sıkıntılar üst üste yaşanıyor.

Chelsea'den bedelsiz kiralanan Hakim Ziyech geçtiğimiz günlerde menajeriyle konuşmuş ve maaşların geç yattığı gerekçesiyle Galatasaray'dan ayrılmak istemişti. Galatasaray, bu sezon özellikle Şampiyonlar Ligi'nde çok başarılı bir performans sergileyen Hakim Ziyech'in ayrılma isteğinin şokunu atlatamadan bu kez de Yusuf Demir kulübe serbest kalmak için ihtarname çekti.

Rapid Wien'den 6 milyon Euro'ya büyük umutlarla transfer edilen ancak beklenen patlamayı bir türlü yapamayan Yusuf Demir, Basel'e kiralanmasına karşın senelik ücretinin tamamını Galatasaray'dan alıyordu. Galatasaray'ın kendisine maaş ödemesi yapmaması nedeniyle kulübe ihtarname çeken Yusuf Demir'in sarı-kırmızılı ekiple yollarını kesin olarak ayırması bekleniyor.

ABDÜLKERİM BARDAKCI KRİZİ DE YAŞANDI

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Abdülkerim Bardakcı transferinden dolayı Galatasaray'dan alacaklarının bulunduğunu ve ödenmemesi durumunda dava açacaklarını belirtti.

Ömer Korkmaz, "Galatasaray kulübünden Abdülkerim Bardakcı transferinden kalan alacaklarımız var. Bundan dolayı ihtar çektik. Paramızı alamazsak dava açacağımızı belirttik." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin