FLAŞ! Adana Büyükşehir Belediyesi'ne sabah operasyon yapıldı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'dan açıklama

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne sabah saatlerinde operasyon düzenlendi. Bu operasyonla ilgili konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Bizim olduğumuz yerde, bizim belediyelerimizde asla kanuna aykırı bir şey olmaz" dedi.

Google Haberlere Abone ol
FLAŞ! Adana Büyükşehir Belediyesi'ne sabah operasyon yapıldı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'dan açıklama
AA

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne ihaleye fesat karıştırma ve rüşvet operasyonu düzenlendi. Operasyonda 10 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri, ihaleye fesat karıştırma ve rüşvet soruşturması kapsamında sabahın ilk saatlerinde Adana Büyükşehir Belediyesi'ne operasyon düzenledi. Belediye binasına giren ekipler, delil arama ve toplama çalışması başlattı.

Öte yandan haklarında gözaltı kararı bulunan aralarında belediye personellerinin de bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, sağlık kontrollerinin ardından emniyete götürüldü.

Gözaltına alınanlar arasında Büyükşehir Belediyesi Başkanının danışmanlarından birinin de olduğu belirtildi.

KARALAR'DAN AÇIKLAMA

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar bu operasyonla ilgili açıklama yaptı.

Karalar açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Devletin polisi de bizim polisimiz onlar aldıkları talimatı yerine getirmeye çalışıyor. Biz de bu önemli görevi layıkıyla milletin parasını koruyarak yapmaya çalışıyoruz. Bizim belediye başkanlarımızı itibarsızlaştırmaya kimsenin gücü yetmez. Biz görevimizi halka layık olacak, Atatürk'e layık olmanın bilincinde yapıyoruz. Bizim belediyelerimizde kanuna aykırı asla bir şey olmaz. Kamuya zarar olmaz. Biz birilerine para kazandırmak için buraya gelmedik. Emniyet, savcılık bizden ne istemişse eksiksiz vermişiz, vermeye devam edeceğiz. Çekineceğimiz bir şey yoktur, asla da olmayacaktır. 10 yıldır başkanım ne benim ne arkadaşlarımın karıştığı bir olay olmamıştır. Kadın arkadaşımızın odasını aramaya bir hücre evine gelir gibi TOMA ile gelmek şık olmamıştır. " 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin