Adana Büyükşehir Belediyesi'ne operasyon. İhaleye fesat ve rüşvet nedeniyle baskın yapıldı: Gözaltına alınanlar arasında belediye başkanının danışmanı da var

Adana Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Adana Büyükşehir Belediyesi'ne şafak vakti ihaleye fesat karıştırma ve rüşvet suçlamasıyla operasyon yapıldı. Ekipler belediye binası ve başkanlık binasına girerek arama yapmaya başladı. Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan danışmanı Mürüvet S. ile birlikte çok sayıda kişi gözaltına alındı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'dan konuyla ilgili ilk açıklama geldi.

Google Haberlere Abone ol
Adana Büyükşehir Belediyesi'ne operasyon. İhaleye fesat ve rüşvet nedeniyle baskın yapıldı: Gözaltına alınanlar arasında belediye başkanının danışmanı da var

Adana Büyükşehir Belediyesine ihaleye fesat karıştırma ve rüşvet operasyonu yapıldı. Aralarında Büyükşehir Belediyesi Başkanının danışmanlarından birinin de olduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şafak vakti Adana Büyükşehir Belediyesine ihaleye fesat karıştırma ve rüşvet operasyonu düzenlendi. Ekipler belediye binası ve başkanlık binasına girerek arama yapmaya başladı.

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan danışmanı Mürüvet S. ile birlikte çok sayıda kişi gözaltına alındı.

ZEYDAN KARALAR'DAN AÇIKLAMA

Belediye Başkanı Zeydan Karalar konuyla ilgili ilk açıklamayı yaptı. Operasyonun bir algı operasyonu olduğunu söyleyen Karalar, konuyla ilgili 14.30'da CHP Milletvekilleriyle birlikte açıklama yapacağını ifade etti. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin