Feribotta araçları zarar görenlere müjde. İDO zararın tazmin edileceğini açıkladı

Yalova-Yenikapı seferi sırasında yaşanan fırtınada İstanbul Deniz Otobüsleri feribotunda bulunan araçlar, yüksek dalgaların etkisiyle zarar gördü. İDO Genel Müdürü Murat Orhan, yaşanan hasarların tazmini için gerekli işlemlerin yapılacağını belirtti.

Google Haberlere Abone ol
Feribotta araçları zarar görenlere müjde. İDO zararın tazmin edileceğini açıkladı

Geçtiğimiz günlerde Yalova-Yenikapı seferi sırasında fırtınaya yakalanan İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) feribotunda bulunan araçlar yüksek dalgaların çarpması sonucunda zarar gördü.

Yaşanan olayla ilgili açıklamalarda bulunan İDO Genel Müdürü Murat Orhan, “20 Nisan Cumartesi günü saat 15.45 hareketle Yalova-Yenikapı seferi sırasında 340 yolcu ve 69 araç taşıyan Yavuz Sultan Selim isimli gemimiz denizcilikte ‘kaçak hava’ olarak adlandırılan bir hava olayına maruz kalmıştır. Bu olay sonrasında 7 araç ve 1 motosiklette hasar gerçekleşmiştir. Bu hasara ilişkin Sigorta Birim Yöneticiliğimiz tarafından tüm işlemler başlatılmış ve hasarların tazmini yönünde gerekli işlemler yapılmaktadır.” dedi.

“7 ARAÇ VE 1 MOTOSİKLET ZARAR GÖRDÜ”

Sefer sırasında yaşanan fırtınadan etkilenen araçların zararlarının karşılanacağını kaydeden İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) Genel Müdürü Murat Orhan, “20 Nisan Cumartesi günü saat 15.45 hareketle Yalova-Yenikapı seferi sırasında 340 yolcu ve 69 araç taşıyan Yavuz Sultan Selim isimli gemimiz denizcilikte ‘kaçak hava’ olarak adlandırılan bir hava olayına maruz kalmıştır. Bu olay sonrasında 7 araç ve 1 motosiklette hasar gerçekleşmiştir. Bu hasara ilişkin Sigorta Birim Yöneticiliğimiz tarafından tüm işlemler başlatılmış ve hasarların tazmini yönünde gerekli işlemler yapılmaktadır.

Kaynak: DHA
Etiketler feribot İDO
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin