Marmara'da şiddetli fırtına deniz trafiğini aksattı. Feribotta bulunan onlarca araç hasar gördü

Marmara Denizi'nde yaşanan şiddetli fırtına, deniz trafiğini olumsuz etkiledi. Yüksek dalga ve rüzgar nedeniyle bir feribotta bulunan onlarca araç hasar gördü.

Google Haberlere Abone ol
Marmara'da şiddetli fırtına deniz trafiğini aksattı.  Feribotta bulunan onlarca araç hasar gördü

Marmara Denizi'nde etkili olan fırtına feribot seferlerini de olumsuz etkiledi. Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı BUDO bir çok seferini iptal ederken Yalova-Yenikapı seferini yapan İDO feribotunda bir çok araçta hasar meydana geldi.

Yalova'dan 15.45'te Yenikapı'ya hareket eden feribot, bir saat olarak planlanan seferini olumsuz hava koşulları nedeniyle iki saatte tamamlayabildi.

Fırtınada dalgaların etkisiyle feribotun ön kısmındaki bazı araçlar hasar gördü. Bazı araçların ön camları kırıldı, bazılarının kaportalarında hasar meydana geldi.

METEOROLOJİ'DEN HAVA TAHMİNİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, İç Ege, Akdeniz (Burdur ve Antalya hariç), İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz'in batısı, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Yozgat, Sivas, Nevşehir, Kırşehir, Batman, Siirt, Mardin çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun yüksek kar örtüsüne sahip eğimli yamaçlarında çığ tehlikesi devam etmektedir.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin