Engelli çocuktan kahreden haber. Annesini ve kardeşini kaybetmişti. 7 yaşındaki Solin de hayata tutunamadı

Mardin'de, engelli Solin Aktürk balkondan düşmesi sonucu ağır yaralanması üzerine tedavi gördüğü hastanede 6 gün sonra hayatını kaybetti. Bu olayda, talihsiz çocuğun annesi Semire Aktürk ve kardeşi Havvas Roni de yaşamlarını yitirmişti.

Google Haberlere Abone ol
Engelli çocuktan kahreden haber. Annesini ve kardeşini kaybetmişti. 7 yaşındaki Solin de hayata tutunamadı

Kahreden olay, 6 Mart'ta Kızıltepe ilçesi Atatürk Mahallesi'ndeki bir apartmanın 6'ncı katında meydana geldi. İddiaya göre Anne Semire Aktürk, görme engelli kızı Solin'in (7) balkondan sarktığını fark etti. Aktürk, kızının düşmemesi için koşup müdahale etmek istedi.

Bu sırada Aktürk, kucağındaki oğlu Havvas Roni ve kurtarmaya çalıştığı kızı Solin ile birlikte balkondan düştü. Anne Semire ile Havvas Roni, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.

Anne ve oğlunun cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından Artuklu ilçesine bağlı kırsal Tozan Mahallesi’ne götürülerek defnedildi. Ağır yaralanan Solin ise Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Entübe edilen Solin, 6 gün sonra hayatını kaybetti. Solin’in cansız bedeni, otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Engelli çocuktan kahreden haber. Annesini ve kardeşini kaybetmişti. 7 yaşındaki Solin de hayata tutunamadı - Resim : 2

Kaynak: DHA
Etiketler kızıltepe bina
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin