Çocuk istismarıyla suçlanan kişi hakkında yeni gelişme. Ruh ve akıl sağlığı hastanesinde gözlem altına alındı

Tokat'ta TikTok platformunda müstehcen içerikler üreten ve geniş bir çocuk takipçi kitlesine sahip olan Fuat Akbulut, gözaltına alındıktan sonra akıl sağlığı raporu çıkana kadar denetimli serbest bırakıldı. Ancak şahıs, şimdi ruh ve akıl sağlığı hastanesinde gözlem altına alındı, durumu daha yakından inceleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Çocuk istismarıyla suçlanan kişi hakkında yeni gelişme. Ruh ve akıl sağlığı hastanesinde gözlem altına alındı

Tokat Erbaa'da yaşayan ve Tiktok hesabından küçük kız çocuklarıyla yayın yapması sonrasında tepki çeken Fuat Akbulut diğer adıyla Mehmet Akbulut, tv100.com editörleri Seçil Balık ve Müge Yücetürk'ün haberi üzerine gündem olmuştu. 

Fuat Akbulut, Tv100.com'un gündeme getirdiği haber üzerine Tokat Cumhuriyet Başsavcısı talebiyle gözaltına alınmıştı. Akbulut'un el konulan dijital materyallerinde de inceleme başlatıldı. 

HASTANEDE GÖZLEM ALTINA ALINDI

2 günlük sorgu sürecinin ardından akıl sağlığı raporu için hastaneye sevk edilen Akbulut, rapor süreci tamamlanana kadar 4 günde bir imza atmak kaydıyla denetimli serbest bırakılmıştı. 

tv100.com editörleri Seçil Balık ve Müge Yücetürk'ün edindiği son bilgiye göre evinden yeniden alınan Akbulut için gözlem talebi uygulandı.

Akbulut, Tokat Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde gözlem altına alındı. Davaya Tokat Barosu dahil oldu ve avukat görevlendirdi. 

 

Kaynak: tv100.com
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin