CHP'den istifa eden Battal İlgezdi'ye sürpriz ziyaret! Koltuğuna aday olarak gösterilen Onursal Adıgüzel ile görüştü

CHP tarafından Ataşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilmeyen Battal İlgezdi partisinden zehir zemberek sözlerle istifa etmişti. İlgezdi bugün, koltuğuna aday olarak gösterilen Onursal Adıgüzel ile görüştü.

Google Haberlere Abone ol
CHP'den istifa eden Battal İlgezdi'ye sürpriz ziyaret! Koltuğuna aday olarak gösterilen Onursal Adıgüzel ile görüştü

31 Mart yerel seçimleri için İstanbul’daki ilçe belediyeleri için adayların bir kısmı geçtiğimiz hafta belirlemişti. Belirlenen adaylar arasında Ataşehir Belediyesi için Onursal Adıgüzel de yer almıştı.

Adıgüzel’in Ataşehir’de CHP’nin adayı olarak belirlenmesinin ardından üç dönemdir Ataşehir Belediyesi’nin başkanı olan Battal İlgezdi partisinden istifa ettiğini açıklamıştı.

İlgezdi açıklamasında CHP’de eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyenler ile birlikte Kürt ve Alevilerin tasfiye edildiğini öne sürmüştü. İstifa eden İlgezdi’nin başka bir partiden veya bağımsız olarak aday olabileceği de konuşulmuştu.

 Öte yandan Onursal Adıgüzel tv100'ün gündemi belirleyen programı Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı’nda konuşmuş, "Ne küsüm ne kavgalıyım, kendisi bizim ağabeyimizdir. Bu süreçte biraz duygusal davrandığını düşünüyorum. Kendisi çok iyi bir CHP'lidir. Sürecin ilerlediği günlerde bu sorunu çözeceğini, belki partiye döneceğini düşünüyorum. Olayın sıcaklığıyla kendisini aramadım ama ilk fırsatta kendisi de uygun görürse ziyaretine giderim" diye konuşmuştu.

O ziyaret bugün gerçekleşti. Adıgüzel belediyedeki makamında İlgezdi’yi ziyaret etti. Adıgüzel’e ziyaretinde CHP’nin Ataşehir ilçe başkanı Celal Yalçın eşlik etti.

Görüşmede çekilen fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Adıgüzel, “İlçe başkanımız Celal Yalçın’la birlikte Ataşehir’e önemli hizmetleri olan Kurucu Belediye Başkanımız Battal İlgezdi’yi ziyaret ettik” dedi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin