Ataşehir'den İlgezdi'nin yerine aday gösterilmişti. Onursal Adıgüzel'den tv100'e İlgezdi açıklaması: Ne kavgalıyım ne de küsüm

CHP'nin İstanbul'un Ataşehir ilçesi Belediye Başkan adayı Onursal Adıgüzel, tv100'ün gündemi belirleyen programı Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı’na konuk oldu. Adıgüzel, CHP'den istifa eden Battal İlgezdi hakkında "Ne küsüm ne kavgalıyım, kendisi bizim ağabeyimizdir. Bu süreçte biraz duygusal davrandığını düşünüyorum. Olayın sıcaklığıyla kendisini aramadım ama ilk fırsatta kendisi de uygun görürse ziyaretine giderim." ifadelerine yer verdi.

Google Haberlere Abone ol
Ataşehir'den İlgezdi'nin yerine aday gösterilmişti. Onursal Adıgüzel'den tv100'e İlgezdi açıklaması: Ne kavgalıyım ne de küsüm

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, iletişimci-yazar Ferhat Murat, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı’na konuk oldu. 31 Mart 2024 Tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimi programda masaya yatırıldı. Cumhuriyet Halk Partisi'nin Ataşehir Belediye Başkan adayı Onursal Adıgüzel, tv100'e konuk oldu.

Hacır'ın "Onursal Bey Battal Beyle küs müsünüz kavgalı mısınız?" sorusuna Adıgüzel "Ne küsüm ne kavgalıyım, kendisi bizim ağabeyimizdir. Bu süreçte biraz duygusal davrandığını düşünüyorum. Kendisi çok iyi bir CHP'lidir. Sürecin ilerlediği günlerde bu sorunu çözeceğini, belki partiye döneceğini düşünüyorum" yanıtını verdi

İSTİFA AÇIKLAMASI

Burhan'ın "Battal İlgezdi’nin tasfiye açıklamaları ile ilgili görüşünüz nedir bir de Gamze Hanım istifa eder mi?" sorusunu Adıgüzel "Gamze Hanım da aileden, partilidir. Çok çalışkan bir insandır. Ailesinden de çok önemli görevler yapmış insanlar var ondan dolayı ben ayrılacağını düşünmüyorum." diyerek yanıtladı. 

FİNANS MERKEZİ VAADİ

"Ben Ataşehir’i yeni nesil bir belediyecilik anlayışıyla bir merkez yapacağım" diyen Adıgüzel  "Finans şehrin bütün yükünü Ataşehir alıyorsa ben de o zaman yan sektörleri güçlendireceğim. Finans teknolojiyle ilgili yan sektörleri bu merkeze çekip size istihdam alanları sağlayacağım." dedi.

Hacır'ın "Siz İmamoğlu’yla yakın çalışma arkadaşısınız, size ne zaman Ataşehir konusu açıldı?" sorunusu Adıgüzel "Ben Ataşehir belediye başkanı adayı olacağım ve Cuma günü bunun açıklanacağı kararını PM bittikten sonra arkadaşlar haber verince öğrendim." diyerek cevapladı. 

"Öncelikle Battal Başkana kırgın değilim ama istifa etmesine üzüldüm" diyen Adıgüzel "Çünkü CHP’lilik bizim için üst kimlik. Olayın sıcaklığıyla kendisini aramadım ama ilk fırsatta kendisi de uygun görürse ziyaretine giderim." dedi.

Kaynak: tv100.com
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin