CHP'de şimdi de Sarıyer krizi. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç kararını verdi: Bağımsız aday olacak

CHP'de Hatay sorunu tartışmalı bir şekilde çözüldü, Lütfü Savaş tüm itirazlara rağmen yeniden CHP'den belediye başkanı adayı olarak gösterildi. Kriz bu kez de İstanbul'un Sarıyer ilçesinde. CHP tarafından aday gösterilmeyen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in bağımsız aday olacağı öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
CHP'de şimdi de Sarıyer krizi. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç kararını verdi: Bağımsız aday olacak

CHP'de adaylık konusunda yaşanan krizlerin sonu gelmek bilmiyor. 

Partisi tarafından tekrar aday gösterilmeyen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç bağımsız aday olacağını açıkladı.

 

Haberi tv100 yorumcusu Barış Yarkadaş verdi. Yarkadaş sosyal medya paylaşımında Genç'in sözlerini aktardı. Şu ifadeleri kullandı: "Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç: 'Genel başkanımla bir görüşme daha yaptık. Sayın genel başkanım dedi ki başkanım biz sizi çok seviyoruz, sizinle hep varız partide size önemli görevler verelim. Ekrem başkan da sizi çok seviyor ama biz bunu aşamadık dediler. Aşılamayan nedir çok merak ediyorum.'

CHP’li Şükrü Genç, “bağımsız” aday oluyor."

 

DÜN AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Başkan Genç dün Sarıyer Belediyesi önünde bir açıklama yapmıştı. Yaptığı açıklamada, aşkan yaşlandı dediler, yoruldu dediler, o dediler, bu dediler. Onlar bir şeyin farkında değil. Keşke onu, onlar da keşfetseler. Dostluğun, özellikle gönül insanı ve özellikle de halkıyla bir dayanışma içindeysen, sevdiklerinle bir dayanışma içindeysen, çok büyük güç aldığını, enerji aldığını onlara da tavsiye ediyorum. Onların farkında olmadıkları o. Allah'a şükürler olsun görüyorsunuz elim de kolum da tutuyor. Ayakta da duruyorum. Israrla bu tip ayak oyunlarıyla, safsatalarla bu işlerin olmayacağını da bilmelerini istiyorum" diye konuşmuştu.

Genç yaptığı açıklamanın ardından Özgür Özel'in kendisini aradığını ve "bekle" dediğini söylemişti.

Bugün Özgür Özel ile yaptığı görüşmeden sonuç alamadığını ifade eden Genç, seçimlere bağımsız olarak katılacak. 

CHP ise Sarıyer Belediye Başkan adaylığına Oktay Aksu'yu aday gösterdi. Aksu'nun CHP'nin ağır toplarından Gökhan Zeybek'e yakın olduğu biliniyor. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin