CHP'de oda krizi. Herkes gitmiş o kalmıştı. Şükran Kütükçü polis eşliğinde çıkarıldı

CHP'de sular durulmuyor. Değişim sürecinin bir parçası olarak öne çıkan isimlerden biri olan ve 37 yıl boyunca Kemal Kılıçdaroğlu'nun özel kalemliğini yapmış olan Şükran Kütükçü'nün, değişimciler arasında yer alması dikkat çekmişti. Kılıçdaroğlu'na yakın olduğu bilinen ve TBMM İdari Amiri seçilen Uğur Bayraktutan, Kütükçü'den odasını boşaltmasını istedi. Bu isteğe direnen Şükran Kütükçü odayı polis eşliğinde boşaltmak zorunda kaldı.

Google Haberlere Abone ol
CHP'de oda krizi. Herkes gitmiş o kalmıştı. Şükran Kütükçü polis eşliğinde çıkarıldı

TBMM'de eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Özel Kalem Müdürü Şükran Kütükçü ile CHP İdari Amiri seçilen Uğur Bayraktutan arasında oda kavgası yaşandı.

CHP TBMM grubunda oda kavgası yaşandı. CHP İdari Amiri seçilen Uğur Bayraktutan, CHP İdari Amirliği odasını kullanan eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Özel Kalem Müdürü Şükran Kütükçü'den odayı boşaltmasını istedi. Kütükçü'nün bu talebi reddetmesi üzerine Bayraktutan, durumu Meclis Başkanlığına bildirdi.

Kütükçü, polis eşliğinde odadan çıkarıldı. TBMM Genel Sekreterliği görevlileri, Meclis İdare Amirliğine ait odaya Uğur Bayraktutan'ın isminin yazılı olduğu tabelayı asarak, oda kapısının kilidini değiştirdi ve bu durumu tutanak altına aldı. İdare Amirliği odası polis eşliğinde Bayraktutan’ın danışmanlarına teslim edildi.

 

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin