CHP'de aday tartışmaları alevlenecek. Özgür Özel tarih verdi. İstanbul adaylarını Ekrem İmamoğlu açıklayacak... 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçimler için adayların açıklanması hakkında konuştu. Özel, "Perşembe günü Parti Meclisi toplantısı ardından, aralarında büyükşehirlerin de bulunduğu adayları açıklamayı düşünüyoruz. Cuma günü de Ekrem Bey İstanbul’un ilçe adaylarını açıklayacak, ben de orada olacağım." dedi. İstanbul ilçe adaylarının İmamoğlu tarafından açıklanması soru işaretlerine neden oldu.

Google Haberlere Abone ol
CHP'de aday tartışmaları alevlenecek. Özgür Özel tarih verdi. İstanbul adaylarını Ekrem İmamoğlu açıklayacak... 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Yetkin Report'tan gazeteci Murat Yetkin'e yerel seçim çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. CHP'nin İzmir adayıyla ilgili Özel "İzmir CHP’nin kalesi. İzmir’i ince eleyip sık dokuyoruz. Geçen hafta 46 milletvekili arkadaşımızı gönderdim. Üç gün boyunca dolaştılar, her ilçenin raporu geliyor. Bunun Tunç Soyer’in memnuniyet anketlerinde çıkmaması olarak yorumlanması doğru değil. Kendisiyle arkadaşız, aynı okulda, Bornova Anadolu Lisesinde okuduk. Hepimiz en iyi sonucun arayışındayız." ifadelerine yer verdi.

 

"PERŞEMBE GÜNÜ ADAYLARI AÇIKLAMAYI DÜŞÜNÜYORUZ"

Adayların açıklanma takvimine ilişkin Özel "Perşembe günü Parti Meclisi toplantısı ardından, aralarında büyükşehirlerin de bulunduğu adayları açıklamayı düşünüyoruz. Cuma günü de Ekrem Bey İstanbul’un ilçe adaylarını açıklayacak, ben de orada olacağım. Biliyorsunuz ben Parti Meclisinden yetki almadım. MYK’ya da yetki almadık. Daha önce iki ayda bir yapılan PM toplantılarını her hafta yapıyor, her kararı tartışarak alıyoruz. Arkadaşlar da memnun bu durumdan." dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin