CHP, Hatay için Haluk Levent'e teklif götürdü. Ünlü sanatçı Haluk Levent'ten adaylık açıklaması: AHBAP Başkanıyım, siyasi bir kimliğe giremem

Özellikle deprem döneminde yaptığı destek ve yardımlarla adından sıkça söz ettiren sanatçı ve AHBAP Derneği Kurucu Başkanı Haluk Levent, CHP tarafından kendisine yapılan belediye başkanlığı teklifi ile ilgili flaş bir açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
CHP, Hatay için Haluk Levent'e teklif götürdü. Ünlü sanatçı Haluk Levent'ten adaylık açıklaması: AHBAP Başkanıyım, siyasi bir kimliğe giremem

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın yeniden aday gösterilmesinin ardından gösterilen tepkiler üzerine CHP'de yeni başkan adayı arayışı başladı. 

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile ilgili CHP'den ünlü sanatçı Haluk Levent'e teklif götürüldüğü ortaya çıktı. İddiaların sosyal medyada ortaya atılmasının ardından Haluk Levent resmi hesabından bir açıklama yaptı.

Başka partilerin de kendisine adaylık teklifinde bulunduğunu söyleyen Haluk Levent, CHP'den gelen teklifi doğruladı. Haluk Levent, AHBAP Başkanı olduğunu vurgulayarak teklifi kabul etmediğini söyledi. Levent, "Siyasi bir kimliğe giremem. Diğer siyasi partilerden de teklifler geldi. Onur duyuyorum" ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Haluk Levent şunları söyledi: "CHP’den Hatay Büyükşehir başkan adaylığı için teklif gelmesi hakkında: Canlarım! Ahbap başkanıyım. Ve siyasi bir kimliğe giremem. Diğer siyasi partilerden de teklifler geldi. Onur duyuyorum. Ama siyasete girmeyeceğime dair kararım kesin. Bu ülke için yapacağımız çok şeyler var..."

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin