Çekmeköy'de dehşet anları. Seyir halindeki otomobilden düşen kadını zorla otomobile bindirdi

İstanbul Çekmeköy'de dehşet dolu anlar yaşandı. Kapısı açık olarak ilerleyen otomobilden bir kadın düştü. Otomobili durduran sürücü, yola düşen kadını zorla kolundan tutarak yeniden araca bindirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Google Haberlere Abone ol
Çekmeköy'de dehşet anları. Seyir halindeki otomobilden düşen kadını zorla otomobile bindirdi

Çekmeköy'de bir kadın kapısı açık halde ilerleyen otomobilden yola düştü. O sırada otomobili durduran sürücü araçtan inerek yola düşen kadını zorla araca bindirdi. O anlar, arkadan gelen araçtaki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, dün akşam saatlerinde Şile Otoyolu’nda meydana geldi. İddiaya göre, 34 RE 6768 plakalı otomobilin ön yolcu kapısını açan bir kadın, bir süre yolda bu şekilde ilerledi.

ÖNCE SARKTI SONRA DÜŞTÜ

Açık kapıdan sarkan kadın, daha sonra yola düştü. O sırada otomobili durduran sürücü, araçtan inerek yola düşerek yaralanan kadını kucaklayıp zorla araca bindirdi. Sürücü, aracına binerek yoluna devam etti. O anlar, arkadan gelen araçtaki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, kapısı açık ilerleyen otomobilden kadının yola düştüğü görülürken, araçtan inen sürücü kadını zorla otomobile bindiriyor.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin