Canlı yayında ortalık karıştı. Cemal Canpolat ile Şaban Sevinç birbirine girdi. Sesler yükseldi, Gürkan Hacır reklam arası verdi. İşte o anlar...

tv100'ün gündemi belirleyen programı Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'da CHP İstanbul Eski İl Başkanı Cemal Canpolat ile gazeteci Şaban Sevinç arasında çok sert bir tartışma yaşandı. Programın moderatörü Hacır yakışıksız ifadelerin ardından Canpolat'ı yayından aldı ve reklam arası verdi.

Google Haberlere Abone ol
Canlı yayında ortalık karıştı. Cemal Canpolat ile Şaban Sevinç birbirine girdi. Sesler yükseldi, Gürkan Hacır reklam arası verdi. İşte o anlar...

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, İletişimci-Yazar Ferhat Murat, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu.

CHP İstanbul Eski İl Başkanı Cemal Canpolat, İBB Başkanı ve CHP adayı Ekrem İmamoğlu hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. Canpolat 31 Mart sonrası için yeni parti iddiasında bulundu. Programda Şaban Sevinç'le Canpolat arasında gerginlik yaşandı.

Programda gazeteci Şaban Sevinç, Canpolat'a "31'inde ne olacak? Seçim kaybedilecek, kurultay mı çağıracaksınız?" diye sordu.

Canpolat, "O senin tahriklerindir. Ben senin tahriklerine artık gelmem. Çünkü bir sefer geldim ağzım yandı. Sen görevini yaptın Şaban. Sahibine karşı görevini yaptın." yanıtını verdi.

Bu sözler Sevinç'i kızdırdı. Sevinç, "Sen de sahibine karşı görevini yapıyor musun? Senin sahibin kim Cemal Canpolat? Seni kim güdüleyip soktu buraya? Ayıp ayıp ayıp... Bak aramızda bir hukuk var. Terbiyesizlik yapıyorsun. Utanmaz herif. Benim sahibim olacak adam anasının karnından doğmadı ama senin sahibin var. Terbiyesiz herfi." dedi.

Yaşananlar üzerine Hacır araya girdi, Canpolat'ın yayında alınmasını istedi. Hacır, "Böyle bir şeye ben müsaade etmem. Şaban beye böyle bir ifadeyi kabul etmiyorum. Kusura bakmayın." diyerek reklam arası verdi.

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin